tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

Anthony Bourdain ar putea mânca toată viaţa într-un singur loc

Anthony Bourdain ar putea mânca toată viaţa într-un singur loc

5 feb 2018 comentarii Autor: Cristina Călin

Anthony Bourdain este unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori de emisiuni culinare din lume. Recunoscut pentru francheţea şi sarcasmul său, Bourdain a colindat întreaga lumea în căutarea unor preparate deosebite.

Show-ul său ”Parts unknown” realizat de CNN şi câştigător al unui premiu Emmy duce telespectatorul în diverse părţi ale lumii pentru a vedea mâncăruri absolut deosebite. De fapt, toate emisiunile lui Bourdain sunt despre călătorii. Realizatorul are un oraş preferat la care s-ar întoarce mereu: Tokio.

”Dacă ar trebui să aleg un oraş în care să locuiesc pentru tot restul vieţii mele, aş alege Tokio, aş alege Tokio fără să stau pe gânduri”, a spus Bourdain într-un interviu acordat revistei Maxim. A fost fascinat de oraş încă de prima oară când a ajuns acolo, ba chiar spune că a fost un eveniment care i-a schimbat viaţa.

Mâncarea din Tokio i se pare cea mai bună din lume. Bourdain spune că ar putea mânca toată viaţa doar în Tokio fără să reuşească să pătrundă măcar vreun pic din tainele culinare ale acestei metropole. Unele dintre cele mai bune restaurante sau cofetării din lume sunt în Tokio, dar americanul spune că ar putea să mănânce doar din băcănii şi ar fi foarte fericit.

 

anthony bourdain mancare