tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

Brad Pitt: Aceasta este cea mai frumoasă ţară din lume

Brad Pitt: Aceasta este cea mai frumoasă ţară din lume

7 sep 2016 comentarii

Actor, producător, activist, şi acum hotelier. Brad Pitt este cel mai nou intrat pe lista celebrităţilor care cochetează cu industria hotelieră, urmând să construiască un complex de lux în Croaţia.

Uriaşul proiect al lui Pitt, care include un hotel, vile, restaurante, magazine şi terenuri de golf, se ridică undeva la suma de 1,5 miliarde de dolari. Compania elveţină TFI Holding va investi 70 de milioane de dolari.

Complexul, unul modern şi prietenos cu mediul, va fi construit în micul orăşel de coastă Zablace, notează People.

Zvonurile legate de acest proiect, deocamdată numit "Barabriga", potrivit celor de la Digital Journal, au început când starul din Inglorious Basterds a vizitat Zablace în septembrie.

Nikola Bašić, arhitectul care l-a însoţit pe actor pentru a cerceta zona unde se va construi complexul, a declarat pentru un ziar local că Brad Pitt a spus despre Croaţia că este "cea mai frumoasă ţară pe care a vizitat-o vreodată".

Pitt este pasionat de arhitectură. Prin fundaţia sa, Make It Right, a construit mai mult de 100 de case în New Orleans-ul devastat de uraganul Katrina.

Restaurantele şi hotelurile au devenit demult afacerile preferate ale actorilor de la Hollywood şi nu numai. Robert De Niro, care a deschis recent The Greenwich Hotel în New York, are în plan inaugurarea unui alt hotel în Covent Garden, Londra, şi reamenajarea K-Club din Barbuda, Caraibe.

Fotbalistul Cristiano Ronaldo a deschis, la rândul său, un hotel în Lisabona, vara aceasta, iar Leonardo DiCaprio a dezvăluit că vrea să construiscă un complex hotelier eco în Belize.

Foto credit: Hepta

brad pitt hoteluri croaţia