tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

Care sunt mâncărurile preferate ale lui Meghan Markle, viitoarea soţie a Prinţului Harry?

Care sunt mâncărurile preferate ale lui Meghan Markle, viitoarea soţie a Prinţului Harry?

28 nov 2017 comentarii Autor: Cristina Călin

Meghan Markle va deveni un membru al Casei Regale Britanice după căsătoria cu Prinţul Harry şi toată lumea încearcă să afle cât mai multe detalii din viaţa ei. Obiceiurile alimentare ale actriţei sunt şi ele în lumina reflectoarelor.

În 2016, într-un interviu acordat revistei americane Good Housekeeping a povestit despre ce îi place să mănânce. Humusul şi morcovii sunt alimentele care nu îi lipsesc niciodată din frigider şi adoră să le combine. De fapt, pentru ea este cea mai bună gustare. Chiar şi câinele ei, Bogart, mănâncă morcovi cu plăcere. Sucurile verzi şi laptele de migdale sunt şi ele nelipsite din frigiderul viitoarei soţii a Prinţului Harry.

Meghan Markle obişnuieşte să şi gătească. În fiecare săptămână face budincă de seminţe chia, la care pune două căni de lapte de migdale şi o cană de seminţe de chia. De asemenea, mai pune scorţişoară, extract de vanilie şi sirop de agave. După ce amestecă ingredientele, le lasă la frigider peste noapte. A doua zi o serveşte cu fructe de pădure şi nucă de cocos răzuită.

Fosta actriţă a avut chiar şi un blog de life style unde obişnuia să le dezvăluie fanilor săi din experienţele sale culinare. ”Nu este nimic mai delicios sau mai impresionant decât un pui copt perfect gătit. De fiecare dată când îl gătesc, după reţeta Inei Gartner, îl duc la petreceri şi de fiecare dată îmi fac prietenei noi.”. Celebrul pui a intrat şi în scena cererii în căsătorie. După cum cei doi au declarat, găteau pui copt atunci când Prinţul Harry a cerut-o de soţie. Se pare că puiul nu i-a adus doar prieteni noi, ci şi un soţ cu sânge albastru.

   

 

 

alimente casa regala meghan markle casatorie printul harry