tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

Câţi bani cheltuieşte Johnny Depp pe vin în fiecare lună

Câţi bani cheltuieşte Johnny Depp pe vin în fiecare lună

2 feb 2017 comentarii

Un buget ridicat alocat vinului. Johnny Depp ar cheltui peste 30.000 de euro pe lună numai pe această băutură.

Documente din cel mai nou proces în care este implicat actorul arată că starul din Piraţii din Caraibe cheltuieşte peste 30.000 de euro pe lună numai pe vin.  

Foştii manageri ai actorului Johnny Depp, pe care acesta i-a dat în judecată pentru gestionarea defectuoasă a veniturilor sale, declară că problemele financiare ale actorului sunt consecinţa cheltuielilor sale extravagante de 2 milioane de dolari pe lună, informează BBC.

Foştii manageri afirmă că acesta a cheltuit mai bine de 75 de milioane de dolari pe 14 case, cât timp a fost reprezentat de compania The Management Group: "A refuzat să trăiască în acord cu veniturile sale, în ciuda numeroaselor avertizări despre problemele sale financiare", declară aceştia.

Johnny Depp a dat în judecată The Management Group (TMG) la jumătatea lunii ianuarie, împreună cu doi dintre avocaţii săi, pentru fraudă, neglijenţă în afaceri şi încălcarea obligaţiilor contractuale, pentru care actorul cere daune în valoare de 25 de milioane de dolari.

Potrivit plângerii depusă de Depp la Curtea Superioară din Los Angeles, TMG l-a reprezentat pe actor în calitate juridică, de afaceri şi sub raport fiscal în perioada 1999-2016, timp în care s-au colectat 28 de milioane de dolari din taxe unice pentru care Depp declară că nu şi-a dat acordul.

"Depp este unul dintre cei mai căutaţi şi cel mai bine plătiţi actori din lume", scrie avocatul Matthew Kanny în plângere. "El este, de asemenea, victima abaterilor grave ale managerilor de afaceri - The Management Group şi avocaţii Joel şi Robert Mandel - care au colectat zeci de milioane de dolari din taxe unice, aparent în baza unei înţelegeri verbale, toate pe cheltuiala domnului Depp", adaugă avocatul Kanny.

De asemenea, Depp susţine că TMG nu a reuşit să depună sau să plătească impozitele la timp, care l-au costat în total 5,6 milioane de dolari în amenzi federale. Totodată, Depp acuză managerii membri ai TMG că nu au reuşit să păstreze documentele doveditoare şi au împrumutat o sumă de aproape 10 milioane de dolari unor terţe părţi, fără autorizaţie.

De asemenea, actorul spune că TMG a uneltit împotriva intereselor sale, investind banii în asociaţii de business în care aveau interese de proprietate.

Depp a dat în judecată firma în luna martie, anul trecut, după ce TMG l-a informat că ar trebui să-şi vândă o bună parte a unei proprietăţi pe care o deţine în Franţa, pentru a rămâne în solvenţă financiară. Apoi, actorul l-a angajat pe Edward White, care a efectuat o revizuire completă a finanţelor lui Depp şi a descoperit presupusa proastă gestionare.

"În esenţă, TMG a tratat venitul domnului Depp ca pe propriul venit, fie la dispoziţia TMG sau a unor terţe părţi şi a atras fondurile în funcţie de propriile interese", scrie avocatul Matthew Kanny.

Foto: Hepta

johnny depp vin