tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

Ce desert tradiţional nu mănâncă Prinţul Harry?

Ce desert tradiţional nu mănâncă Prinţul Harry?

27 oct 2017 comentarii Autor: Cristina Călin

Traiul într-o familie regală nu se poate compara cu nimic din ceea ce experimentăm noi, oamenii de rând, în fiecare zi. Dacă vorbim despre familia regală britanică atunci este clar că viaţa este total diferită.

Prinţul Harry este clar o personalitate. Chiar dacă este al cincilea în linia succesiunii la tron şi şansele sale să ajungă rege sunt mici, viaţa este este oricum plină de experienţe inedite dacă le privim prin ochii noştri. Totuşi unele activităţi par înscrise în ADN-ul celor născuţi pe pământ britanic, indiferent dacă au sânge albastru sau nu. Una dintre acestea este este coptul de bezele moi în foc de tabără. Imaginea aceasta apare în toate filmele englezeşti sau americane şi pare că nu există copil care să nu fi făcut niciodată acest lucru. Prinţul Harry nu a făcut niciodată asta. Nu ar fi o ciudăţenie dacă viaţa sa nu ar fi fost petrecută în majoritatea timpului în activităţi în aer liber, incluzând aici 10 ani în Armata Britanică.

”Nu am copt niciodată bezele în foc de tabără. Sunt prea dulci pentru mine. Totuşi, am făcut multe focuri de tabără şi am dormit în aer liber mai mult decât am făcut-o în pat”, a spus prinţul în timpul unei vizite făcute într-o rezervaţie naturală în ţinutul Lancashire.

Mai mult, bucătarul de la Curte, Darren McGrady, a declarat anul trecut că cei din prinţi, Harry şi William, adoră să mănânce dulciuri, iar budinca toffee este preferata lor. Explicaţia chefului este că Prinţesa Diana a insistat foarte mult asupra unei alimentaţii sănătoase şi, poate, bezelele au fost trecute pe lista neagră. 

marea britanie prinţul harry