tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

Ce mânca Audrey Hepburn în fiecare zi

Ce mânca Audrey Hepburn în fiecare zi

22 aug 2017 comentarii

Audrey Hepburn este una dintre cele mai emblematice personalităţi ale tuturor timpurilor.

Nu numai că era o talentată actriţă, câştigătoare de Oscar şi un filantrop dedicat, dar a inspirat, de asemenea, generaţii de femei tinere cu stilul ei unic.

Ea a fost, de asemenea, renumită pentru silueta ei, care a făcut obiectul unor acuzaţii de tulburări de-a lungul anilor. Dar, după cum relatează revista People, aceste zvonuri nu au fost niciodată adevărate. De fapt, Hepburn nu a fost niciodată la dietă. „Îi plăceau mâncarea şi pastele italiene. A mâncat o grămadă de cereale, nu prea multă carne, şi câte puţin din toate”, a spus fiul ei, Luca Dotti.

Partenerul de viaţă al lui Hepburn, Robert Wolders, a spus că, deşi actriţa nu urma vreo dietă, cei doi s-au bucurat de plimbări lungi împreună şi că de multe ori ea rezista mai mult decât el. „Ea a avut un metabolism sănătos, dar nu a făcut exces”, a spus Wolders, care a început o relaţie cu Hepburn în 1980 şi care a durat până la moartea ei în 1993.

Dieta lui Hepburn era simplă şi sănătoasă. Pentru micul dejun, ea şi Wolders mâncau adesea pâine neagră cu gem. Pentru prânz, o carne slabă sau paste făinoase cu produse proaspete din grădina lor, iar pentru cină mâncau supă de pui cu legume. Asta nu înseamnă că Hepburn nu s-a răsfăţat – partenerul ei îşi aminteşte că „îi plăcea să mănânce ciocolată după cină şi un pahar de scotch”.

În plus, Hepburn era un mare fan al carbohidraţilor. „Era înnebunită după paste”, povestşte fiul ei mai mic Dotti. În propria sa carte, Audrey at Home, Dotti a scris: „Mama a avut o dependenţă gravă de paste făinoase. Nu putea să stea fără paste”.

Preparatul ei celebru era spaghetti al pomodoro, pe care îl pregătea acasă practic în fiecare săptămână. „Ar fi putut trăi numai din asta”, a declarat Dotti.

audrey hepburn