tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

Christian Bale este aproape de nerecunoscut după ce a mâncat „o grămadă de plăcinte” pentru un rol

Christian Bale este aproape de nerecunoscut după ce a mâncat „o grămadă de plăcinte” pentru un rol

15 sep 2017 comentarii

Christian Bale şi-a schimbat înfăţişarea pentru cel mai nou rol al său, în care îl va interpreta pe fostl vicepreşedintele Dick Cheney.

Actorul de la Hollywood a participat la Festivalul de Film de la Toronto alături de soţia sa, Sibi Blazic, unde a declarat reporterilor că a luat în greutate pentru noul său rol „mâncând o mulţime de plăcinte”. De asemenea, şi-a albit şi sprâncenele pentru rol.

Bale va juca alături de Steve Carell, care îl va interpreta pe secretarul Apărării, Donald Rumsfeld. Partenera lui din American Hustle, Amy Adams, o va juca pe soţia lui Cheney, Lynne, în timp ce Sam Rockwell va jocul rolul lui George W Bush – pentru care Cheney a lucrat în perioada 2001-2009.

Filmul se va concentra pe faptul că Cheney a evitat serviciul militar în timpul războiului din Vietnam, rolul său de CEO al Haliburton, înainte de a deveni unul dintre cei mai cunoscuţi vicepreşedinţi din istoria SUA.

Bale este, desigur, renumit pentru că schimbările fizice radicale prin care a trecut pentru diverse roluri, mai ales pentru rolul din thrillerul psihologic The Machinist din 2004 sau filmul The Fighter în 2010.

sursa foto: Hepta

christian bale