tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

Cu ce îşi întreţine Kim Kardashian silueta?

Cu ce îşi întreţine Kim Kardashian silueta?

28 sep 2017 comentarii

Kim Kardashian este un fenomen mediatic ce nu poate fi ignorat. Deşi este vedeta unui reality-show şi pare că publicul ştie totul despre ea, au mai rămas lucruri despre care nu se vorbeşte foarte mult.

Mâncarea preferată a vedetei face subiectul presei mondene, iar jurnaliştii americani au urmărit-o în timp ce lua micul-dejun. Potrivit Food and Wine bruneta a comandat o omletă cu roşii, ciuperci şi ceapă şi ceai pe care l-a îndulcit cu o cantitate foarte mare de miere. Surpriza mare a fost că nu şi-a comandat cafea.

Nu este prima dată când este surprinsă comandându-şi omletă. La o întâlnire pe care a avut-o cu jurnaliştii de la People, vedeta a cerut acelaşi preparat, semn că face parte în mod obişnuit din meniul ei de la micul dejun.

Gusturile în materie de mâncare ale lui Kim Kardashian sunt destul de simple. Desertul ei preferat este cheesecakeul. Numai că nu vrea orice fel de prăjitură, ci una de la Hotel Costes din Paris, pentru care în urmă cu doi ani a zburat special în capitala Franţei. În ceea ce priveşte restul meselor nu are pretenţii. Mănâncă cu aceeaşi poftă de la toate brandurile de fast food şi cartofi prăjiţi şi hamburgeri.

Totuşi, potrivit publicaţiei Insider Kim Kardashian are în meniul ei şi mâncare sănătoasă. Când este la dietă alege piept de pui cu limetă şi mandarine, humus cu ierburi aromatice, halibut cu sparanghel şi ceapă verde, smoothie la mic dejun, burger de curcan. 

 

kim kardashian vedete show

Cristina Călin