tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

Debbie Solomon, femeia care a devenit fără să ştie cheful personal al Rihannei

Debbie Solomon, femeia care a devenit fără să ştie cheful personal al Rihannei

1 mar 2017 comentarii

Debbie Solomon este cheful personal al celebrei Rihanna. A ajuns cumva accidental în acest job.

Mic dejun, prânz, cină, snack-uri târzii, de toate poftele Rihannei se ocupă Debbie Solomon.

Solomon lucra la Sunset Marquis Hotel, ca chef de partie, iar în timpul liber gătea pentru diverşi clienţi. Într-o zi, prin 2012, a primit un telefon de la cineva care îi spunea că a citit un post pe un blog despre stilul ei de a găti şi i-a plăcut. Persoana respectivă a întrebat-o apoi dacă poate pregăti rapid ceva de mâncare pentru Sony Studios? A răspuns da şi le-a livrat pui cu orez, mazăre şi banane. A doua zi , telefonul a sunat iar, de data aceasta cu o comandă precisă: friptură de miel. A treia zi, au fost cerute paste carbonara. A aflat pentru cine a gătit în tot acest timp abia când a primit oferta de job: Rihanna.

"Am cumpărat primul album al Rihannei, pentru că sunt din Caraibe, la fel ca ea. Apoi am devenit fan", povesteşte Solomon. Îmi place personalitatea ei, sunt mândră de ea, mai spune cheful personal al cântăreţei, într-un interviu pentru bonappetit.com.

Solomon este stilată, uimitoare, generoasă, iar viaţa ei este una nebună, scrie bonappetit.com.

"Primele săptămâni la noul job au fost o nebunie, îşi aminteşte ea: Super Bowl la Rihanna acasă, aniversarea celor 25 de ani, în Hawaii, apoi turneul. Nu ştiam ce făceam". Rihanna nu a mai avut până atunci chef personal, aşa că nu Debbie nu ştia cui să ceară sfaturi. A fost mama Rihannei cea care a ajutat-o să înţeleagă bucătăria din Barbados şi Guyana.   

Solomon are acum la activ două turnee mondiale alături de Rihanna. Stă pe acasă cel mult o săptămână pe lună .

Despre Rihanna spune că este un gurmand capricios, asta pentru că hotărăşte pe moment ce vrea să mănânce. Destul de dificil, ţinând cont de faptul că de obicei un chef trimite propunerile de meniu duminica pentru toată săptămâna.

Din meniul cântăreţei nu lisesc proteinele, legumele, orezul şi pastele. Călătoreşte mereu cu o cutie plină de condimente, printre care curry, chimen, adobo, usturoi şi ceapă granule.

Un sfat de la Debbie Solomon: Mâncarea este despre pasiune şi plăcere. Mâncaţi tot ce vi se pare delicios, consistent fără a face abuzuri. Dacă tot se aduă calorii, măcar să fie de la preparate savuroase.

 

rihanna chef