tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

Donald Trump a ales tot burgerii în turneul din Asia

Donald Trump a ales tot burgerii în turneul din Asia

8 nov 2017 comentarii Autor: Cristina Călin

Preşedintele american Donald Trump face un tur al Asiei, având întâlniri cu oficialităţi din Japonia, Vietnam, China, Coreeea de Sud şi Filipine. Evident că în timpul acestor întrevederi mâncarea a avut un rol foarte important.

În timpul întâlnirilor din Japonia şi Coreea de sud gazdele au încercat să îl impresioneze pe Donald Trump cu preparate tradiţionale de cea mai înaltă calitate. Numai că preşedintele american a rămas fidel preparatelor americane şi a făcut tot posibilul să facă rost de friptură şi îngheţată cu ciocolată în timpul întâlnirii cu prim-ministrul japonez Shinzo Abe.

În Japonia a fost invitat la restaurante de lux unde se serveşte sushi de cea mai bună calitate. Cea mai mare bucurie a fost când a mers la un popular lanţ de fast food Minato’s Burger Shack de unde şi-a comandat burgeri făcuţi din carne de vită importată din America.

Şi în Coreea de Sud a avut noroc, deşi şi-a exprimat regretul că nu a găsit burgeri şi cartofi prăjiţi. Totuşi, a primit fiertură de porumb, cu ierburi aromatice şi legume, peşte sabie la grătar în consome de fasole neagră, ciuperci matsutakecu orez cu coaste de vită şi sos de soia, trio-chocolate cu sos de vanilie şi zmeură, scorţişoară.  Poftele i-au fost îndeplinite când a ajuns la baza militară de la Camp Humphreys unde a nimerit chiar la Ziua Taco. Evident că a ales taco, burrito şi cartofi prăjiţi la prânz.

 

donald trump presedinte japonia