tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

Eva Longoria a dezvăluit secretul unui burger perfect - VIDEO

Eva Longoria a dezvăluit secretul unui burger perfect - VIDEO

3 oct 2017 comentarii Autor: Cristina Călin

Eva Longoria este una dintre cele mai apreciate femei după ce a ajuns celebră cu rolul pe care l-a făcut în serialul de televiziune ”Neveste disperate”. De curând, vedeta a apărut în show-ul culinar “The Rachael Ray Show” unde a povestit despre experianţa sa ca angajată la un fast-food.

În adolescenţă, Eva Longoria a lucrat timp de 3 ani la Wendy’s, un lanţ de restaurante fast-food din SUA. ”Mi-a plăcut foarte mult perioada în care am fost angajată acolo”, a dezvălui actriţa. La început nu făcea altceva decât să întoarcă burgerii de pe o parte pe cealaltă pe grătar.

În cei trei ani petrecuţi în restaurant nu a putut să nu înveţe câteva secrete. ”Ce mi-a rămas în minte de la Wendy's este că maioneza se pune prima pe chiflă pentru a ajuta burgerul să se închidă mai bine, să arate ca în poze. Apoi se pune ketchupul, iar muştarul trebuie să stea pe carne, pentru că îi potenţează aroma ”, a împărtăşit cu telespectatorii Eva Longordia. Aceasta este reţeta pe care o folosea când era angajată a fast-foodului, dar atunci când dace burgeri acasă, pentru ea şi familie, adaugă mai adaugă şi nişte castraveţi muraţi picanţi, brânză cheddar şi salată verde ardei iuţi jalapenos. Pasiunea pentru aceşti ardei este atât de mare încât îi pune şi peste popcorn.

Actriţa s-a angajat la fast-food pentru a-şi putea face petrecerea de 15 ani aşa cum dorea ea, iar familia nu avea resursele necesare pentru a o ajuta. În SUA aniversarea de 15 ani ,Quinceañera, este unul dintre cele mai importante momente şi de obicei se fac petreceri fastuoase cu această ocazie. “Nu am simţit că fac ceva greu pentru că o vedeam pe mama mea cât muncea şi tot ceea ce făcea pentru sora mea care avea nevoi speciale şi voiam să fac tot ceea ce puteam pentru a ajuta. Şi am făcut.”, a rememorat Eva Longoria momentele grele din copilărie. 

 

eva longoria secret fast-food burger vedete