tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

Floyd Mayweather a mâncat aceeaşi mâncare în fiecare zi înainte de lupta cu McGregor

Floyd Mayweather a mâncat aceeaşi mâncare în fiecare zi înainte de lupta cu McGregor

29 aug 2017 comentarii

Potrivit bucătarului personal, Floyd Mayweather a mâncat aceeaşi mâncare în fiecare zi în perioada dinainte de lupta cu Conor McGregor.

Bucătarul său de top, J Santiago, a vorbit pentru TMZ despre dieta alimentară bogată în proteine a luptătorului, care include ouă, cartofi prăjiţi, slănină, cârnaţi de curcan şi şuncă.

Cu toate acestea, se pare că cel mai mult îi plac spaghetele bolognese - atât de mult încât a mâncat aproape zilnic până în ziua meciului de la Las Vegas, pe care l-a câştigat în runda a 10-a.

Restul meniului său sună la fel de delicios, cu pui la grătar şi creveţi în sos de usturoi.

Înainte de cântărirea de vineri, Mayweather a trebuit să se descurce doar cu două banane şi câteva pahare de apă pentru a ajunge la greutatea de 67.8 kilograme.

Contul de Instagram al lui J Santiago arată o gamă largă de feluri de mâncare delicioase, inclusiv homar şi creveţi, friptură şi ouă, french toast cu Nutella şi căpşuni sau paste cu fructe de mare.

 

 

Şi bucătarul de top Anthony Bourdain a recunoscut recent că are o „dorinţă perversă” de a încerca diferite variante de spaghete bolognese, indiferent unde se află în lume. Bourdain a declarat: „Fiecare restaurant din lume, fiecare hotel are spaghete bolognese în meniu şi am o dorinţă perversă de a vedea cum le gătesc”.

Sosul bolognese este un sos pe bază de carne care îşi are originea în Bologna, Italia. Cea mai veche reţetă documentată apare la sfârşitul secolului al XVIII-lea într-un orăşel din apropiere de Bologna, Imola.

 

sursa foto: Hepta

floyd mayweather