tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

Gwyneth Paltrow, vedeta despre care bucătarul personal spune că nu mănâncă nimic - VIDEO

Gwyneth Paltrow, vedeta despre care bucătarul personal spune că nu mănâncă nimic - VIDEO

29 sep 2017 comentarii Autor: Cristina Călin

Gwyneth Paltrow este recunoscută pentru dieta ei strictă care presupune alimente fără gluten, fără lactoză şi carbohidraţi procesaţi. În felul acesta vrea să îşi păstreze imaginea, dar şi sănătatea.

Kate McAloon, fostul bucătar şef al actriţei Gwyneth Paltrow, a dezvăluit care era meniul zilnic al vedetei în perioada când era căsătorită cu Chris Martin. McAloon spune că a fost şocată de cât de scurtă era lista cu alimentele pe care avea voie să le gătească. ”Înainte de a începe treaba am avut o mică şedinţă cu asistenul ei personal. Am fost şocată. Nu mâncau aproape nimic. Niciun fel de zahăr. Niciun fel de dulciuri. Nu lactate, doar foarte multe legume”, a dezvăluit bucătarul.

În fiecare an, după revelion, actriţa intră pentru o perioadă la detoxifiere. În acest timp nu consumă deloc produse care conţin gluten, porumb, lactate, soia, cafea alcool, zahăr adăugat, carne roşie, fructe de mare şi orez alb.

Totuşi, existau şi preparate pe care le apreciau. Curry dietetic cu pui sau legume şi lapte de cocos, quinoa cu somon sau salată de pui. Ocazional mai cerea câte un cocktail.

Gwyneth Paltrow a renunţat să mai mănânce carne roşie de mai bine de 20 de ani şi pentru lungi perioade de timp a fost chiar vegetariană. A crescut-o în acest spirit şi pe fiica ei, căreia i-a impus un regim fără lactate, ouă şi carne încă de la naştere.

Fostul ei soţ, care i-a împărtăşit viziunea despre alimentaţie cât timp au fost căsătoriţi, a renunţat la dieta strictă după divorţ. 

gwyneth paltrow bucatar alimente dieta