tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

Johnny Depp cheltuia o avere doar pe vin

Johnny Depp cheltuia o avere doar pe vin

19 oct 2017 comentarii Autor: Cristina Călin

Cheltuielile actorului Johnny Depp fac un om obiţnuit să simtă cum îi creşte tensiunea: 2 milioane de dolari pe lună. Din aceştia 30 000 de dolari se duceau doar pe vin.

Pasiunea lui Johnny Depp pentru vin este deja notorie pentru fanii lui, mai ales că are şi un tatuaj cu înscrisul ”Wino Frever”. Iniţial era scris ”Winona Forever”, dar cum dragostea pentru celebra actriţă s-a stins, a hotărât să o marcheze pe cea căreia i-a rămas fidel: vinul. Nu doar tatuajul stă dovadă pasiunii sale, ci şi peştera pe care a amenajat-o în castelul său din Franţa. Aceasta recreează o scenă din celebrul film Piraţii din Caraibe, dar are în centrul său vinul. Mai mult, când se afla pe platourile de filmare o i se aduceau sticle de vin din Franţa cu avionul.

Uitându-se pe facturile sale, ai putea spune că Johnny Depp a trecut de la stadiul de dragoste pentru vin la cel de obsesie. 30.000 de dolari cheltuiţi lunar pe sticle de vin sunt o dovadă că lucrurile au scăpat de sub control.

În ianuarie, actorul şi-a dat în judecată administratorul afacerilor cerându-i 25 de milioane daune pentru gestiune eronată. Săptămâna aceasta presa din SUA a scos la iveală documente care arată că Johnny Depp ducea o viaţă mai mult decât de huzur pe care nici chiar o vedetă ca el nu şi-o putea permite. 2 milioane de dolari erau lunar alocaţi pentru cheltuieli personale, iar vinul ocupa o poziţie importantă în buget.

Nu este niciun secret că vinurile din regiunea Bordeaux sunt preferatele actorului, iar Domaine de la Romanée-Conti unul dintre preferatele din Burgundia. Pétrus şi Château Cheval-Blanc nu lipseau din meniul său. Pétrus este unul dintre cele mai scumpe, o sticlă ajungând la 2500 de dolari. O sticlă de Chateau Cheval-Blanc de 3 l poate costa şi 135.000 de dolari. Având în vedere gusturile sale rafinate, nu era greu să ajungă la cheltuieli de 30.000 de dolari doar cu vinul. 

johnny depp vin