tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

La ce pofteşte Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, în timpul celei de-a treia sarcini

La ce pofteşte Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, în timpul celei de-a treia sarcini

4 oct 2017 comentarii Autor: Cristina Călin

Ducesa de Cambridge va deveni din nou mama unui bebeluş peste câteva luni, însă greţurile şi stările de rău din fiecare dimineaţă îi dau bătăi de cap la fel ca la sarcinile anterioare.

Ducesa Kate Middleton şi soţul ei, Prinţul William, Duce de Cambridge, aşteaptă cel de-al treilea copil. Prinţul George de 4 ani şi surioara şi surioara lui, Prinţesa Charlotte se vor bucura de încă un partener sau parteneră de joacă.

Ducesa a fost foarte deschisă şi a recunoscut că suferă de disgravidie, care se traduce prin greţuri matinale severe. Nici de data aceasta nu a avut mai mult noroc şi a trebuit să renunţe la câteva dintre obligaţiile sale sociale din această cauză. Are însă un secret. Ţine situaţia sub control cu ajutorul biscuiţilor cu ghimbir.

La una dintre vizitele pe care Prinţul William le-a făcut la una dintre organizaţiile pe care le finanţează, Metropolitan and City Police Orphans Fund, unul dintre oaspeţi l-a întrebat cum se simte Ducesa. Prinţul i-a spus că se simte bine, dar doamna cu pricina a vrut să-I dea un sfat: a avut aceleaşi probleme în timpul sarcinii şi le-a remediat cu biscuiţi uscaţi. Atunci Ducele i-a dezvăluit că şi soţia sa consumă dimineaţa biscuiţi cu ghimbir care o ajută să treacă mai bine peste aceste stări. Totuşi, a explicat că încă nu există atât de mult ghimbir cât să remedieze cu totul. Atunci când nu se simte rău, Ducesa comandă mâncare indiană, a dezvăluit Prinţul William. 

kate middleton sarcina