tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

La masă cu Melania Trump

La masă cu Melania Trump

18 feb 2018 comentarii Autor: Cristina Călin

Dieta pe care o urmează Prima Doamnă a Americii este de obicei în lumina reflectoarelor. Modul ei de a mânca dă tonul dineurilor de la Casa Albă, dar şi porneşte trenduri. Michelle Obama a încurajat oamenii să mănânce sănătos şi să facă mişcare prin mişcarea ” Let's Move”

Melania Trump în schimb este foarte discretă cu privire la ceea ce mănâncă, dar din puţinele declaraţii pe care le-a făcut pe această temă s-au putut trage nişte concluzii.

La micul-dejun Prima Doamnă obişnuieşte să bea un smoothie. Obişnuieşte să pună fotografii cu meniul ei de dimineaţă, mărturisind că foloseşte fructe organice, iaurt fără grăsimi, ulei de măsline, seminţe de in, suplimente alimentare de Omega 3 şi vitamina D.  Când vrea să-mi mai diversifice micul dejun, alege terci de ovăz în loc de smoothie, după cum a declarat revistei GQ.

Melania Trump consumă foarte multe fructe, cel puţin 7 porţii zilnic. În schimb, legumele nu se regăsesc foarte des în meniul ei. Nu mănâncă ceapă şi nici anghinare, iar în sandviciuri nu acceptă decât legume murate.

Mâncarea preferată a fostului fotomodel este pui cu parmezan de la restaurantul Jean Georges, după a declarat pentru New York Magazine. Oricum, nu consumă grăsimi foarte des. Cu toate că este foarte atentă la ceea ce mănâncă, este un aliment pe care nu îl refuză şi fără de care spune că nu poate să trăiască: cicolata. Alege mereu produse care au peste 70% cacao. Din când în când se mai răsfaţă şi cu o îngheţată.

 

prima doamna melania trump casa alba