tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

La noul restaurant al lui Gordon Ramsay poţi comanda mămăligă

La noul restaurant al lui Gordon Ramsay poţi comanda mămăligă

2 feb 2018 comentarii Autor: Cristina Călin

Noul restaurant al lui Gordon Ramsay, Hell's Kitchen, a avut 12.000 de rezervări în doar 10 zile de la deschiderea listelor. Localul s-a deschis pe 26 ianuarie şi a fost unul dintre cele mai aşteptate evenimente din Las Vegas.

Meniul conţine o mulţime de preparate cu fructe de mare, cel mai scump (49 dolari) fiind un turn din homar, crabi, scoici, creveţi şi alte fructe de mare. În rest, preţurile nu sunt mai mari de 20 de dolari. Combinaţiile sunt destul de inedite: scoici cu mere murate şi ţelină, homar cu dovlecel, tartar de ton cu ardei iute murat. 
Gordon Ramsay a ales să pună în meniu chiar şi mămăligă, sub formă de crutoane, alături de parmezan şi chiftele din carne de vită Waygu. Salatele sunt şi ele amestecuri de texturi şi arome: parmezan, crutoane de usturoi şi coajă de lămâie, chipsuri de mere, piersici uscate, brânză de capră, nuci coapte şi vinegretă cu miere. 
Atunci când gândit meniul, Gordon Ramsay s-a gândit la tot. Există toate tipurile de carne, preparate clasice şi preparate moderne, preparate simple sau în combinaţii neobişnuite. 
Cei care nu se hotărăsc ce să comande pot lua un meniu de degustare de 69 de euro şi cei care vor şi asocierea cu vinurile trebuie să scoată din buzunar 120 de dolari.  
Meniul conţine doar două deserturi: îngheţată specoloos şi budincă toffee. 
 

restaurant gordon ramsay