tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

O televiziune americană va face un show TV despre viaţa de spion a celebrei Julia Child

O televiziune americană va face un show TV despre viaţa de spion a celebrei Julia Child

22 aug 2017 comentarii

Imaginaţi-vă cel mai iubit bucătar de televiziune al Americii, Julia Child, ca agent CIA. Aceasta nu este doar o o idee pentru un nou serial, ci s-a întâmplat cu adevărat.

Înainte de a deveni primul bucătar celebru, Julia Child a fost un agent pentru OSS, precursor al CIA în timpul celui de-al doilea război mondial, iar acum trecutul ei a inspirat o nouă emisiune TV, Julia.

În serialul de la ABC Studios, care va avea o durată de o oră, CIA profită de noul statut de celebritate al lui Child şi o implică în acţiune ca agent sub acoperire.

Scenaristul emisiunii, Benjamin Brand, s-a inspirat dintr-un serial PBS din 1990, numit „Gătind pentru CIA”, şi dezamăgirea lui atunci când şi-a dat seama că „în acest caz, C.I.A. era de fapt Institutul Culinar al Americii (Culinary Institute of America). Secrete de gătit ale Agenţiei Centrale de Informaţii părea un show mult mai interesant pentru mine. Mulţi ani mai târziu, când am citit o biografie a Juliei Child şi am învăţat despre experienţele ei în timpul celui de-al doilea război mondial, când lucra pentru Biroul de Servicii Strategice - precursorul CIA – povestea show-ului Julia a luat naştere foarte repede”.

 

sursa foto: Hepta

julia child