tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

P!nk este atât de pasionată de gătit încât pune murături

P!nk este atât de pasionată de gătit încât pune murături

31 ian 2018 comentarii Autor: Cristina Călin

P!nk este una dintre cântăreţele care a ştiut mereu să se reinventeze. Prestaţiile ei live sunt mereu apreciate de public, dar şi de publicaţiile de specialitate. Este mai mereu în centrul atenţiei, fiind apreciată şi pentru stilul ei de viaţă care o face să fie mereu în formă.

Într-un documentar realizat de revista People, P!nk a mărturisit că ”în tot ceea ce fac îmi place să pun tot ceea ce sunt şi tot ceea ce am” şi se pare că şi reuşeşte. Le-a dezvăluit fanilor câteva trucuri care o ajută să fie mereu energică, iar mâncarea ocupă un loc important.

Fiecare dimineaţă începe pentru starul rock cu o cafea şi un smoothie din alimente funcţionale: cocos, avocado, ulei din seminţe de in şi afine. Această combinaţie o ajută să îşi accelereze metabolismul. Nu refuză nici pâinea prăjită, mai ales dacă este preparată de soţul său, Carey Hart.

P!nk a declarat pentru Fitness Magazine că încearcă să mănânce sănătos în marea majoritate a timpului. În majoritatea timpului este vegană, dar atunci când este în turneu mai consumă carne de pui sau peşte, pentru că are nevoie de mai multă energie. ”Mănânc mult mai mult când sunt în turneu pentru că muncesc intens timp de 4 ore. Două ore ţine spectacolul, iar două ore fac yoga, exerciţii cardio”, a declarat P!nk. Atunci când are un program foarte încărcat, consumă şi brânzeturi, dar nu îşi face un obicei din acest lucru. Preferata ei este halloumi: ”Sunt obsedată de halloumi. O pun pe grătar şi apoi o folosesc la salate, cu ulei de trufe şi cu salate exotice”, spune cântăreaţa.

Pasiunea ei pentru mâncarea sănătoasă a făcut-o să îşi încropească în curtea casei o grădină de legume. Ba chiar, pune şi murături din recolta proprie.

Pe lângă faptul că este o artistă foarte cunoscută, P!nk este şi mama a doi copii, pe care îi învaţă să mănânce sănătos. Atunci când are timp, obişnuieşte să gătească împreună cu ei. Este atât de pasionată de gătit, încât atunci când merge în concediu participă şi la cursuri de profil. În Franţa a fost la şcoala Les Prés d'Eugénie pentru cinci zile şi a învăţat să facă croissants şi coq au vin.

 

p!nk pink murături