tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

Prinţul Harry şi Meghan Markle: Tort regal din brânzeturi cu usturoi?

Prinţul Harry şi Meghan Markle: Tort regal din brânzeturi cu usturoi?

13 feb 2018 comentarii Autor: Cristina Călin

Nunta Prinţului Harry cu fosta actriţă Meghan Markle este subiectul monden al anului în Marea Britanie. Totul este analizat în detaliu şi pare că cei doi nu pot face nicio mişcare fără să fie interpretată. Discreţia lor dă naşte la şi mai multe supoziţii, aşa că în fiecare zi mai apare în presă câte o informaţie despre un presupun meniu de nuntă, rochie sau muzică.

Tortul miresei este tot mai des în atenţia presei, mai ales că vorbim despre o nuntă regală unde totul ar trebui să fie la superlativ. De îndată ce prinţul şi Meghan au anunţat că se vor căsători în mai s-a vorbit despre un tort de nuntă care va avea la bază bananele. De curând cei doi au gustat un tort mai neconvenţional, realizat din 5 straturi de brânză şi au început pariurile, potrivit dailymeal.com

Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost într-o vizită oficială în Ţara Galilor şi în cadrul unui eveniment privat au fost invitaţi să guste dintr-un tort de nuntă în formă de turn care avea în compoziţie 5 straturi realizate din tipuri diferite de brânză. Desertul a fost preparat de Snowdonia Cheese Company, iar brânzeturile alese sunt tradiţionale din Ţara Galilor. Green Thunder, un sortiment de Cheddar cu ierburi aromatice şi usturoi, Black Bomber, tot Cheddar, dar maturat foarte mult, Red Storm, şi Beechwood, sortiment de Cheddar afumat au constituit crema inedită a tortului de nuntă.

 

printul harry meniu marea britanie nunta tort