tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

Secretele culinare ale Evei Mendes, una dintre cele mai frumoase femei din lume

Secretele culinare ale Evei Mendes, una dintre cele mai frumoase femei din lume

10 mar 2017 comentarii

Proteinele înseamnă putere, iar apa, o piele strălucitoare, este de părere actriţa Eva Mendes, una dintre cele mai admirate femei din lume.

Eva Mendes a dezvăluit într-un interviu, în revista Shape, care sunt mâncărurile ei preferate şi cum îşi menţine silueta de invidiat.

Ouăle sunt magice

"De obicei îmi încep ziua cu ouă. Sunt magice, poţi pregăti atâtea preparate cu ele. De cele mai multe ori, prefer ouăle jumări şi o felie de pâine prăjită. Însă dacă cineva aduce brioşe sau alte delicii de acest gen, nu le pot rezista şi le savurez pe acestea, alături de o cafea. Nu e tocmai un început de zi, de dat exemplu. Regret mai târziu, în primul rând pentru că nu mai am atâta energie. Este foarte important să-ţi începi ziua cu o sursă de proteină". 

Fibre, prânz şi cină

"Am crescut mâncând mult orez şi fasole, aşa că nu mă pot lipsi de astfel de alimente la masă. La prânz, prefer un somon cu orez sau quinoa şi includ şi o salată. Optez pentru acelaşi gen de mâncare şi la cină. Îmi place să mânânc cam aceleaşi preparate, nu mă plictisesc de mâncare. Mă gândesc la ea ca la un fel de combustibil pentru corpul meu"

Un pic de zahăr e necesar

"Dulciurile sunt obsesia mea, motiv pentru care trebuie să fiu foarte atentă mereu şi să lupt cu mine, pentru a nu le ceda. Dacă mănânc ceva dulce, o fac după prânz, nu după cină. Nu păstrez junk food în acasă, pentru că încerc să dau un bun exemplu celor doi copii".

Apa, secretul pielii sănătoase

"Beau multă apă. Am în permanenţă o sticlă cu mine. Pielea mea arată excelent când e hidratată", mai spune Eva Mendes.  

Eva Mendes este cunoscută pentru rolurile din The Training Day, 2 fast 2 furious sau The Place Beyond The Pines, ca să enumerăm doar câteva.  Are doi copii şi este iubita cunoscutului actor Ryan Gosling.

eva mendes