tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

Secretul dietei modelelor de la Victoria’s Secret dezvăluit

Secretul dietei modelelor de la Victoria’s Secret dezvăluit

19 sep 2017 comentarii Autor: Cristina Călin

Modele de la Victoria’s Secret au fost întotdeauna admirate pentru siluetele lor şi mulţi au încercat să le afle secretele. Acum tainele le-au fost scoase la iveală de Kate McAloon, fost bucătar al vedetelor care prezintă lenjerie intimă.

Kate McAloon a dezvăluit despre Miranda Kerr, modelul australian de la Victoria’s Secret, că este adepta dietei 80/20, care presupune ca în 80% din timp să mănci sănătos, iar restul de 20% să-l laşi pentru răsfăţ. În cea mai mare parte a timpului Miranda consumă fructe, legume şi paste fără gluten. Totuşi, spune chef McAloon, Miranda este gurmandă şi atunci când vrea să desfete cu ceva bun alege curry, ciocolată sau tort cu nucă de cocos.

Secretul trupurilor zvelte pe care modelele de la Victoria's Secret le afişează la fiecare defilare este mult mai simplu decât ai putea crede. Potrivit bucătăresei care le-a pregătit masa pentru o perioadă lungă de timp, echilibrul este cheia siluetei perfecte. Miranda Kerr şi Kate McAloon au scris chiar şi o carte de bucate inspirată din dieta pe care o urmează modelul, ”Lunchbox Specials”. Mai mult, Miranda chiar a început să gătească de când a devenit mamă în urmă cu 6 ani.

Moderaţie şi meniuri simple

Bucătăreasa spune despre modelul de la Victoria’s Secret că face parte din categoria celor care fac şi în spatele uşilor casei ceea ce declară în public. ”Miranda chiar mănâncă ceea ce spune, nu este doar o imagine. Am cunoscut-o când era într-o relaţie cu Orlando Bloom şi obişnuiam să le pregătesc curry vegetarian cu lapte de cocos sau curry de pui, quinoa, somon şi foarte multe legume. La micul dejun le serveam salată de pui cu multe ierburi aromatice şi budincă din seminţe de chia.”, a declarat McAloon. Un alt secret al Mirandei Kerr este că nu bea sucuri, nu mănâncă alimente procesate şi alege întotdeauna produse cu un indice glicemic mic. Acesta este unul dintre motivele pentru care a eliminat total din meniu orice fel de orez.

Kate McAloon a început să gătească pentru vedete în urmă cu mulţi ani, când a început să îi pregătească mesele actriţei Megan Mullally, vedete serialului de televiziune Will and Grace. Aceasta a fost foarte mulţumită de serviciile bucătăresei şi i-a recomandat-o lui Courtney Cox, moment în care a început să gătească pentru toată echipa de actori din serialul Friends.

De curând, Kate McAloon a lansat o nouă carte de reţete, The Flavour of Joy, în care povesteşte despre una dintre greşelile pe care le-a făcut la o petrecere dată de Courtney Cox şi fostul ei soţ, David Arquette: ”Din grabă am încurcat sticla de tequilla cu una de ulei de măsline. Vă daţi seama ce s-ar fi întâmplat dacă băuturile ar fi ajuns aşa pe masa invitaţilor!”

dieta vedete modele secret