tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStars

Sunet de lasagna. Genialul chef Massimo Bottura, într-o inedită demonstraţie culinară. VIDEO

Sunet de lasagna. Genialul chef Massimo Bottura, într-o inedită demonstraţie culinară. VIDEO

19 oct 2016 comentarii

Originalitatea lui Massimo Bottura, creierul celui mai bun restaurant din lume, Osteria Francescana, din Modena, Italia, nu are limite.

Massimo Bottura a creat şi regândit de-a lungul carierei sale nenumărate preparate care au intrat în folclorul culinar. Ultimul pe care şi-a pus semnătura, lasagna din anii copilăriei, l-a conceput acum într-un stil unic, glorios şi ...crocant.

Într-o demonstraţie gastronomică inedită pentru cei de la The New York Times, Bottura şi doi dintre asistenţii săi creează artă fără a-şi vorbi. Singurul sunet pe care-l auzi este cel al ingredientelor. 

 

Massimo Bottura este celebru pentru faptul că a revoluţionat gastronomia italiană cu viziunea sa originală asupra a tot ceea ce înseamnă mâncare.

Este cheful care va vedea mereu partea luminoasă a unei nereuşite tarte cu lămâie şi care va dedica oricând 72 de ore din timpul său pentru a obţine tagliattelele perfecte.

Într-un interviu pentru Hong Kong Tatler Dining, Bottura a declarat că principalul ingredient la care nu va renunţa niciodată este creierul său, iar ustensilele de care nu s-ar putea lipsi în bucătărie vreodată sunt propriile mâini.

 

massimo bottura