tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustory

20 de torturi de nuntă amuzante, uimitoare sau pur şi simplu originale!

20 de torturi de nuntă amuzante, uimitoare sau pur şi simplu originale!

31 mai 2019 comentarii

Ce poate fi mai valoros decât cireaşa de pe tort? Tortul în sine! Cu ocazia nunţii lor, mulţi oameni îşi dau frâu liber imaginaţiei şi comandă nişte torturi uimitoare. Aceasta dacă nu cumva organizatorii nunţii, mult mai experimentaţi la crearea de emoţii pozitive, le propun ceva "special, deosebit, de care o să vă aduceţi aminte peste ani şi ani." Uneori, chiar şi mai memorabile de atât sunt amintirile neplăcute.

Drept este că un tort demn de surprins în fotografii este perfect pentru a masca alte neajunsuri. Oricum, mesenii uită ce gust a avut tortul, dar este foarte posibil ca  un aspect suprinzător şi amuzant să le rămână întipărit în amintiri.

Iar acum, dacă tot este să te legi pe viaţă de jumătatea ta, de ce să nu o faci într-un mod original? Se poate să fie ultima nebunie pe care ţi-o mai permiţi... în public, desigur!

Iată ce idei au avut alţii:

1. Furatul mirelui

(Pixabay)

După ce se fură mireasa, mireasa fură mirele. Care încearcă să scape. În loc de nuntă, probabil se lasă cu o seară poliţistă în toată regula. Asta dacă nuntaşii  beau suficient de mult.

2. Buturuga mică face tortul mare

(Pixabay)

În loc de platou, o buturugă - mai mică, dar suficient de bună pentru un tort rustic şi nuntaşi hippie. 

3. Dacă te gândeşti să părăseşti vreodată corabia... dragul meu, ţi-am luat un submarin!

(foto UGC TNE)

Drept este că cei de la Sticky Sponge au nişte creaţii fenomenal de migăloase şi detaliate. Aşa că, dacă te căsătoreşti cumva în Marea Britanie şi vrei "avioane", îi poţi căuta. Măcar un Zeppelin tot le va ieşi.

4. Cui îi vinzi tu gogoşi? Ok, pune cât mai multe! 

Când eşti atât de determinat încât la nuntă vrei să participe toate marile iubiri din viaţa ta. Celelalte mari iubiri sunt, desigur, gogoşile de profiterol! Cu mult sirop de ciocolată. Îngheţata vine separat.

5. Cheescake? Mda, cu brânză maturată!

(wasing-weddings.co.uk)

E un tort perparat de o firmă britanică, dar probabil că o fi fost destinat unui cuplu de francezi.

Pentru gustul dulce, încercaţi cu dulceaţă de cireşe amare. S-ar putea să meargă bine cu aromele de brie, camembert, parmezan...

6. Nuntă cu colaci... de salvare.

Când ai prefera să fii pe plajă, în loc să fii la propria ta nuntă, poţi măcar visa. Nu încerca să impui totuşi un dress code cu slipi, bikini şi colaci de salvare, chiar dacă nunta e pe marginea unei piscine. Sau, cel puţin, serveşte mai întâi multă şampanie.

7. Noaptea torturilor (şi capetelor) pătrate

 

(Pixabay)

Unii consideră că rafinamentul înseamnă doar să renunţi la formele organice şi să te fandoseşti clasic, în stil van de Rohe. "Less is more" vei spune, dar ai grijă să ai măcar un arhitect sau designer invitat la nuntă, ca să fii înţeles.

Altfel, ai dreptate: într-un tort pătrat încape mai multă mâncare decât într-unul rotund. Totuşi, fundiţele sobre, prea negre pentru o ocazie atât de albă, s-ar putea să atragă şi oaspeţi confuzi, de la capela vecină. Măcar alege-le roz.

8. Când viaţa bate filmul, realismul face tortul

Dacă viaţa ta e deja specială, nu ai de ce să faci un tort special. Fă-le în ciudă celor din familii prea tradiţionale şi arată-te aşa cum eşti. Nu mai ai nevoie de cine ştie ce imaginaţie, pentru că tu (şi partenerul sau partenera ta) sunteţi deja subiectul aparte de la nunta voastră. Cui îi mai pasă de tort?

9. Fă-i bunicii o surpriză...

...şi fură-i bibelourile din vitrină!

Va avea un moment extrem de plăcut atunci când va descoperi pe tortul tău de nuntă lebedele pe care le-a primit la a 18-a ei aniversare. Dar ai grijă să nu se împiedice vreun nuntaş de tortul vostru. În acest unic caz, cioburile nu vor aduce noroc.

10. Când mirele s-a îmbătat...

...iar voi nu aţi apucat încă să aduceţi tortul pe masă.

Profită de ocazie şi fă economii: scoate de la frigider tortul pe care l-ai făcut pentru petrecerea burlăciţelor (care nu s-a mâncat pentru că eraţi toate la dietă în vederea nunţii) şi declară că avea şi vişine. Din vişinată. Doar că mirele le-a mâncat pe toate, iar a acum are o durere de cap, la fundul tortului. Cine vrea, să îl caute.

11. Când te strânge încălţămintea şi te strânge şi bugetul 

Chiar şi cea mai subţire prăjitură din lume devine un tort de nuntă foarte potrivit dacă adaugi pe marginea ei doi miri de marţipan. Descălţaţi, pentru a sublinia nonconformismul situaţiei.

Hei, dar vorba aceea, esenţele tari se ţin în sticle mici! Iar torturile din care nu rămâne nimic sunt cele mai apreciate.

Aveţi grijă, totuşi, să nu vă bateţi cu mesenii pe fărâmiţele de bezea.

12. Nuntă de maharajah

(Foto weddingz.in)

Asta e artă adevărată, dar dacă nu sunteţi în India, aveţi grijă unde comandaţi un asemenea tort şi ce invitaţi vin. (Pasionaţii de Bollywood şi mătuşile posesoare de tapiserii tip Răpirea din Serai au prioritate.)

Altfel, dincolo de glumă, torturile sunt chiar ca din poveşti: Weddings.in este una dintre cele mai mari firme de organizat nunţi din India, acoperă 25 de oraşe, şi chiar poate fi angajată din orice colţ al lumii. De către cine îşi pemite.

13. Dezlegare la tort

(123rf.com)

De fapt, legare pe tort. Ca şi pe viaţă. Pentru momentul jurămintelor: cel în care spuneţi celebrul "de bună voie şi nesilit de nimeni". 

14. De Halloween, mireasa e mai frumoasă decât toţi 

Iar dacă mireasa e frumoasă, este şi dorită. Se vede după victimele lăsate în urmă. Mirele a călcat pe cadavre pentru a ajunge în vârful tortului, adică lângă Ea.

Cel mai probabil, nunta se ţine la bucătărie, tortul a fost gătit acasă, iar nuntaşii au venit la ei cu cărţi de colorat pentru adulţi.

Ah, nu, stai! Tortul chiar a fost făcută de o firmă din Marea Britanie, specializată în reţete personalizate de nuntă: baytreeweddingcakes.

OK, atunci chiar o fi fost Halloween. Şi fericiţii miri au început să bea cu o lună înainte de a da comanda acestui tort.

15. Atât de dulce, încât îţi poţi face, după nuntă, analizele de diabet

Şi la propriu, şi la figurrat. Partea bună este că, dacă ai o cretă la tine, poţi scrie ce vrei tu pe partea cealaltă a tortului.

16. Tort cu fructe mare

...şi cu corali, vase scufundate, ba chiar şi o soprană albastră (de fapt vrăjitoarea Ursula, pentru cunoscători), care îţi vor cădea greu la stomac. Da, e genul de tort la care să te uiţi fără să-ţi vină să-l mănânci.

Cel mai probabil mirii au fost atât de mult timp împreună, încât deja au doi copii drăgălaşi şi total fascinaţi de Little Mermaid. Sau o serie de nepoţi.

17. Asta înseamnă să fii japonez

Cireşii în floare şi kimono-urile se vor regăsi, oricum, şi în imediata realitate a nuntaşilor. Este, desigur, o nuntă japoneză, pentru că doar în Ţara Soarelui Răsare este posibilă atâta poezie matrimonială. 

18. Alături de Zdreanţă. Fără nici un apropo.

(Foto cakemebysurprise.com)

De fapt, este super drăguţ şi corect se puneţi şi căţelul pe tort. Pentru că, de îndată ce ai rostit cuvintele magice, căţelul devine şi al tău. Dacă aţi mai fi aşteptat puţin, era posibil să puneţi şi unul sau doi copii pe glazură.

Chiar dacă nu aveţi căţel, dar sunteţi în UK şi vă doriţi o nuntă tematică, luaţi legătura cu Nadia Jay de la cakemebysurprise

19. Dacă tot e tort cu etaje, poate să aibă şi balcon

(Foto cakemebysurprise.com)

Chiar dacă iniţialele voastre sunt, din întâmplare, R.&J. (aducând aminte de Romeo şi Julieta), povestea voastră de dragoste are astăzi toate şansele să fie mai longevivă. Celebra scenă a balconului inspiră în continuare mii de îndrăgostiţi. 

20. Pentru nunta de argint. Sau de platină

Depinde cât vreţi să investiţi: este vorba de un tort cu metale nobile şi cu pietre preţioase. Atenţie, poate crea indigestii invitaţilor.

 

Casă de piatră, oricine aţi fi şi oriunde v-aţi afla!

tort de nunta ocazie amuzant