tap to open sidebar
tap to close sidebar

Gustory

Tortul de nuntă care a trebuit tăiat cu sabia

Tortul de nuntă care a trebuit tăiat cu sabia

27 oct 2017 comentarii Autor: Cristina Călin

Nunţile artiştilor sunt duse de cele mai multe ori la extreme. Ori aleg să facă totul în cel mai mare secret, ori aleg să epateze prin fiecare detaliu al evenimentului.

Rapperul Gucci Mane s-a căsătorit de curând şi a hotărât împreună cu aleasa lui să intre în istorie. Nota de plată de la finalul evenimentului este cea care le-a adus celebritatea. Gucci Mane şi câtăreaţa Keyshia Ka'Oir au plătit 1,7 milioane de dolari pentru ca ziua în care devin soţ şi soţie să fie memorabilă. Numai tortul a costat 75.000 de dolari. Acesta a avut 3 m înălţime, aproape de 2 ori înălţimea mirelui. A fost realizat de Edda's Cake Design din Miami. Pentru a-l realiza a fost nevoie de 3 luni pentru proiectare şi 3 zile pentru realizare. 

Fiecare strat al tortului are una sau două arome diferite-red velvet, amaretto, morcov, banane şi rom jamaican. Ultima a fost aleasă pentru a-i aminti miresei de casa. Decorul a constat în 8000 de flori comestibile şi  2500 de cristale Swarovski pentru a se încadra în tema nunţii ”Cristale şi Diamante”

Dimensiunile uriaşe ale tortului au cerut şi un cuţit pe măsură. De fapt, a fost nevoie de o sabie pentru a-l tăia. 

Sursă foto: facebook Edda's Cake Design

nunta tort de nunta