tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStyle

10 ultime mese celebre

10 ultime mese celebre

3 iul 2017 comentarii

Atunci când vedetele dispar înainte de timpul lor, adesea găsim fascinante detalii minore din momentele lor finale.

Citeşte mai departe pentru a afla ce au mâncat unele dintre cele mai cunoscute persoane publice la ultima lor masă.

1. Elvis Presley

Ulima masă al lui Elvis, pe data de 16 august 1977, nu a fost unul dintre sandwich-urile lui faimoase, cu unt de arahide, banane şi bacon, ci îngheţată şi biscuiţi cu ciocolată.

2. Michael Jackson

Urmând să mearga într-un turneu de revenire, regele popului a murit în circumstanţe suspecte pe 25 iunie 2009, iar ultima sa masă a fost o salată destul de sănătoasă cu spanac şi piept de pui.

3. John Lennon

În drum spre studioul de înregistrări din New York, fostul membru al trupei Beatles, John Lennon, s-a bucurat de un sandwich de carne de vită cu planul de a avea o masa mai mare odată ce ajunge acasă. Din păcate, la întoarcerea sa, a fost împuşcat de Mark David Chapman în afara apartamentului său, la data de 8 decembrie 1980.

4. Whitney Houston

Cântăreaţa, actriţa şi producătorul care a câştigat premiul Grammy s-a înecat în camera ei de hotel din Beverly Hills, pe 11 februarie 2012. Înainte de incident a comandat un hamburger şi un sandwich de curcan, împreună cu o porţie de cartofi prajiti, şampanie şi Heineken.

5. Jimi Hendrix

Unul dintre cei mai mari chitarişti rock’n’roll a murit la vârsta de 27 de ani, la 18 septembrie 1970, în timp ce locuia la hotelul Samarkand din Londra. Ultima sa masă a fost o sandwich cu ton, pregătit de prietena lui, Monika Dannemann.

6. Prinţesa Diana

Înainte de moartea ei tragică, pe 31 august 1997, Diana s-a bucurat de o porţie de limbă de mare, alături de legume tempura şi o omletă cu ciuperci şi sparanghel la restaurantul L'Espadon din cadrul Ritz Carlton din Paris.

7. Brittany Murphy

Actriţa din ”Clueless” de 32 de ani a murit brusc pe data de 20 decembrie 2009. Potrivit anchetatorilor, ultima ei masa a constat din tăiţei, mâncare thailandeză şi Gatorade.

8. Ernest Hemingway

Hemingway s-a sinucis la data de 2 iulie 1961. Ultima sa masă a fost foarte potrivită pentru autor: friptură în stil New York, cartofi copţi, salată Caesar şi vin Bordeaux.

9. Napoleon Bonaparte

Cu o masă constând din mâncare de ficăţei, cotlete de porc, sote din rinichi de porc, ouă la cuptor şi pâine prăjită cu usturoi şi roşii coapte, împăratul auto-numit al Franţei a avut o ultimă masă delicioasă în exil pe insula Sfânta Elena.

10. Saddam Hussein

Potrivit reporterilor, ultima masă a lui Saddam a constat din pui fiert şi orez cu apă caldă amestecată cu miere. I-au fost oferite şi tigări, însă acesta a refuzat.

ultima masa