tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStyle

Art de vivre. Hotel de Paris, transformare spectaculoasă semnată Dom Pérignon
ART

Art de vivre. Hotel de Paris, transformare spectaculoasă semnată Dom Pérignon

31 mar 2016 comentarii

Două legende ale luxului au dat mâna pentru a crea un loc unic şi spectaculos care să celebreze esenţa uneia dintre cele mai râvnite recolte: Dom Pérignon P2 1998.

Un apartament din Hôtel de Paris din Monte Carlo va fi transformat de către Dom Pérignon, care va transpune esenţa recoltei sale de P2 1998, în acest loc legendar şi rafinat. Cele două nume vor crea în cel mai elegant mod o excepţională experienţă. 

Producătorul celebrei şampanii va îmbrăca apartamentul 321-322 în bronz şi negru, folosind materiale fine şi scumpe, şi-l va dichisi cu o masă magnifică la care poate fi savurată cea mai nouă expresie a unei splendide "art de vivre".

Acest concept unic va fi completat de o cină gândită de Alain Ducasse şi pregătită de cheful de la Hôtel de Paris, Franck Cerutti, Dom Pérignon P2 1998 urmând sa fie centrul acestei poveşti. Meniul va scoate în evidenţă singularitatea condimentată a P2 1998.

De la construirea sa în 1864, clienţi din toată lumea s-au îndrăgostit iremediabil de Hôtel de Paris, care în cuvintele lui François Blanc, fondator al Société des Bains de Merm “depăşeşte tot ceea ce a fost creat până acum”.

Eroll Flynn s-a căsătorit aici, nenumărate vedete de la Hollywood sărbătorind împreună cu el, iar Winston Churchill a locuit într-unul dintre apartamente. 

Astăzi, regi, prinţi şi prinţese, sefi de stat sau staruri îi trec pragul, iar legenda Hotel de Paris domină în continuare. 

dom pérignon hotel de paris