tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStyle

Cea mai extravagantă casă din turtă dulce. Ce temă a ales Michelle Obama pentru ultimele sărbători de iarnă ca Prima Doamnă a SUA. FOTO

Cea mai extravagantă casă din turtă dulce. Ce temă a ales Michelle Obama pentru ultimele sărbători de iarnă ca Prima Doamnă a SUA. FOTO

30 nov 2016 comentarii

Coroniţele au fost agăţate, luminiţele înşirate, iar bradul uriaş a fost împodobit. Este ultimul Crăciun al familiei Obama la Casa Albă, iar tema aleasă anul acesta "Darul sărbătorilor" este despre bucuria de a dărui şi de a primi, dar şi despre cele mai preţioase cadouri: familia, prietenii, sănătatea sau educaţia.

Michelle Obama a dezvelit decoraţiunile de Crăciun, marţi, în prezenţa familiilor militarilor. 

56 de căsuţe de turtă dulce, făcute din lego, reprezintă fiecare stat şi teritoriu american. Oamenii de zăpadă nu lipsesc de pe holurile Casei Albe. 

Bineînţeles nu putea lipsi adevărata casă de turtă dulce, creată din 136 de kg de turtă dulce.

Brazii din bibliotecă sunt ornaţi cu decoraţiuni pe care stă inscripţionat cuvântul "fete" în 12 limbi diferite, reprezentând iniţiativa Primei Doamne,  "Let Girls Learn", care încurajează toate ţările lumii să ofere acces la educaţie pentru milioane de adolescente.

Campania contra obezităţii infantile, Let's Move,  este marcată prin multe fructe, simboluri ale alimentaţiei sănătoase.

Coroniţe si ghirlande din lămâi decorează pereţii Camerei Verzi, iar portocalele, merele şi rodiile sunt vedetele Camerei Roşii.

Mai mult de 90 de voluntari au ajutat la decorarea Casei Albe. 

Multe dintre ornamente au fost refolosite, doar 10% au fost cumpărate anul acesta, potrivit Casei Albe. 

Credit foto: Hepta

crăciun casa albă