tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStyle

Cel mai bun restaurant din România şi locul pe care-l ocupă în clasamentul mondial. Top 5 TripAdvisor

Cel mai bun restaurant din România şi locul pe care-l ocupă în clasamentul mondial. Top 5 TripAdvisor

26 oct 2016 comentarii

Gustul mâncării, aspectul acesteia sau felul în care sunt serviţi clienţii sunt repere care determină succesul unui restaurant. La fel de importante sunt şi atmosfera şi valoarea întregii experienţe.

În funcţie de aceste criterii, dar nu numai, clienţii evaluează un local pe platforma de călătorie TripAdvisor care tocmai a stabilit care sunt cele mai bune restaurante din Europa, în 2016, potrivit Business Magazin, transmite Mediafax.

Primul loc este ocupat de Martin Berasategui, din Lasarte, Spania, care a primit 5 stele din 5 în urma a 977 de recenzii. Preţul unei mese, în medie, este de 720-1200 de lei, potrivit TripAdvisor.

Pe doi în clasament se află restaurant onorat cu trei stele Michelin, Maison Lameloise, din Chagny, Franţa. Preţul unei mese se plasează între 473 şi 946 de lei.

Podiumul este încheiat de un alt restaurant franţuzesc, L'Auberge de l'Ill.

Topul este completat din Belmond Le Manoir aux Quat'Saisons din Marea Britanie şi Ristorante Don Alfonso 1890 din Italia.

Primul restaurant din România aflat pe lista celor mai bune restaurante din Europa în 2016 este the ARTIST, pe locul 17. Localul din Bucureşti se bucură de 4,5 stee din 5 în urma a 663 de recenzii, ceea ce-l face cel mai bun local din România, conform TripAdvisor.

the ARTIST este momentan închis, urmând să fie redeschis într-o nouă locaţie pe Calea Victoriei. Topul restaurantelor din România este completat de Bistro GUXT (2), La Pescăria Dorobanţilor (3), Becas Kitchen (4) şi Shakira (5), toate în Capitală.

tripadvisor cel mai bun restaurant din românia cele mai bune resturante din lume