tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStyle

Cel mai izolat şi luxos hotel din lume. Vacanţa la White Desert, pe tărâmul îngheţat al Antarcticii

Cel mai izolat şi luxos hotel din lume. Vacanţa la White Desert, pe tărâmul îngheţat al Antarcticii

19 aug 2016 comentarii

Privelişti impresionante, linişte, adrenalină şi o faună care a evoluat şi supravieţuit în cele mai dure condiţii climatice de pe glob. Este cea mai izolată destinaţie de vacanţă, şi una unde luxul domină.

Hotelul White Desert din Antarctica este de zece ani de zile preferatul elitei mondiale, dar şi unul dintre cele mai scumpe din lume. Printre oaspeţii care i-au trecut "pragul" se numără Prinţul Harry şi membrii familei regale saudite.

Un sejur all inclusiv de 11 zile costă 72.500 de dolari, iar plecarea se face din Cape Town, Africa de Sud.

Oaspeţii care vin în tabăra de la White Desert sunt cazaţi în şase domuri din fibră de sticlă, încălzite, denumite şi "capsule de dormit". Dormitoarele sunt dotate cu paturi cu tăblii din bambus, scaune Saarinen, blănuri pe post de covoare şi băi branduite cu produse Lost Explorer care poartă semnătura familiei Rothschild.

Sala de mese poate găzdui maximum 12 invitaţi în acelaşi timp. Aceştia sunt serviţi cu trei feluri de mâncare, la prânz şi cină. Ingredientele şi vinurile sunt aduse din Cape Town. Mâncarea este pregătită de acelaşi chef care găteşte şi pentru pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton.

Sub nicio formă nu te poţi plictisi aici. Spectacolul balenelor, al celor 3000 de pinguini, explorarea peşterilor de gheaţă, kite-skiing-ul sau alpinismul te vor întreţine garantat. 

În plus, pentru încă 7500 de dolari, poţi face o excursie de două zile la Polul Sud geografic.

Foto credit: Hepta

white desert antarctica destinaţii turistice