tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStyle

Cele mai noi, interesante şi provocatoare restaurante din lume în 2016
FRESH

Cele mai noi, interesante şi provocatoare restaurante din lume în 2016

9 mar 2016 comentarii

De la noul local chinezesc al lui Stephanie Izard din Chicago şi până la glorioasa expansiune franceză a lui Alain Ducasse în Versailles, iată "must-urile" sezonului la capitolul cele mai aşteptate inaugurări de restaurante, într-un clasament realizat de cei de la Bloomberg.

Turul celor mai tari noi restaurante din lume în acest an, pe care le puteţi înscrie în planurile voastre.

Los Angeles

1. Spre deliciul fanilor ShackBurger, Shake Shack a venit din 15 martie în West Hollywood. Faimos pentru burgerii săi, acest lanţ de restaurante are deja locaţii deschise în Japonia, Orientul Mijlociu şi Marea Britanie. Aceasta va fi însă prima din California.

2. Cheful superstar Jessica Koslow va inaugura curând Sqirl Away, al doilea restaurant al ei.

3. Charles Phan a deschis Slanted Door în San Francisco în 1995, pentru ca mai apoi să-şi mute influentele restaurante moderne vietnameze la Ferry Building. Anul acesta, Phan va aduce în faţa publicului primul său local din L.A., în City Market South.

Chicago

4. John Shields şi Karen Urie Shields pregătesc Smyth, un restaurant cu un meniu ambiţios, ce va fi deschis în partea de vest a Chicago, la fel şi The Loyalist, un concept ceva mai "casual".

5. Stephanie Izard lucrează la Peking duck game pentru Duck Duck Goat. Restaurantul a găzduit deja o petrecere de Anul Nou Chinezesc şi urmează curând să primească oficial oaspeţi.

Las Vegas

6. Eggslut-ul lui Alvin Cailan este un magnet pentru Instagram în Grand Central Market din L.A., servind nişte sandvişuri delicioase pentru mic dejun. Anul acesta, Eggslut ajunge şi în Cosmopolitan din Las Vegas. Dacă te vei afla aici, vei putea începe dimineaţa cu un "Slut" de nouă dolari.

Atlanta

7. Tupelo Honey Cafe, care a apărut prima oară in Asheville, N.C., iar acum are nouă locaţii regionale, soseşte şi în Sandy Springs. Fiţi cu ochii pe puiul BLT!

8. Ford Fry face ultimele pregătiri pentru noul restaurant de inspiraţie Tex-Mex, Superica, în Buckhead.

9. Cheful Linton Hopkins va deschide Linton’s in the Garden, la Atlanta Botanical Garden, in această primăvară.

10. Soţii Meherwan şi Molly Irani vin cu brandul lor indian de street food, odată cu inaugurarea Botiwalla, la Ponce City Market.

New York

11. Luna aceasta,  American Cut în colaborare cu cheful Marc Forgione are o nouă destinaţie în Manhattan, pentru celebrele Tomahawk steaks. Mai exact în Lombardy Hotel. 

12. Nu mai e mult timp până când va putea fi degustat celebrul hot chicken în Nashville style, chiar în Columbia Street Waterfront, în Brooklyn, când Southern Kitchen al celebrului bucătar-şef Carla Hall se deschide.

13. Sushi chef Akifumi Sakagami, care conduce Sushi Ginza Onodera în districul Ginza din Tokio, va deschide primăvara aceasta un nou restaurant omakase sushi, direct pe Fifth Avenue. Sushi Ginza are deja patru locaţii în Honolulu, Paris şi Hong Kong. Şi va mai deschide una şi în Los Angeles, în 2016.

14. Daniel Humm şi Will Guidara, cunoscuţi de la Eleven Madison Park şi restaurantele de la NoMad Hotel, lucrează la un nou local, Made Nice, care îşi va deschide porţile la sfârşitul primăverii. Farfuriile vor fi undeva la $12-15. Noutatea: un neaşteptat meniu de băuturi non alcoolice reţetă proprie.

15. Fani ai humusului fiţi pe fază! Cheful Michael Solomonov deschide Dizengoff NYC, inspirat de humusul tradiţional israelian. Vei găsi aici şi vinuri israeliene, dar şi shakshuka, toată ziua.

16. Günter Seeger, cheful german celebru în Atlanta, de două decenii, va deschide un mic restaurant în Meatpacking District.

17. Danny Meyer a uimit lumea cu primul său restaurant Union Square Cafe acum 30 de ani, cu mult înainte ca expresia farm-to-table să devină un cliché. Acum se mută din 16th Street undeva pe 19th Street.

18. În aprilie, în staţia de metrou Columbus Circle, vine TurnStyle, cu accent pe fast food.

Londra

19. Tânăra echipă din spatele senzaţiei taiwaneze nr. 1 din Londra, Bao, a deschis un al doilea local în mai, în Fitzrovia.

20. Cheful spaniol David Muñoz apare cu StreetXO în Londra, în câteva luni. El deţine şi un restaurant de trei stele Michelin, în Madrid, DiverXO. 

21. Paulo de Tarso şi Nicolas Jaouën îşi unesc forţele să deschidă Margot, un restaurant care celebrează glamourul bucătăriei italiene, în Covent Garden.

22. Nou renovata Borough Market din Londra vine cu o nouă destinaţie pentru iubitorii de paste, Padella, din parta echipei aflate în spatele popularului restaurant, Trullo. 

Versailles

23. Alain Ducasse şi luxul merg mână în mână, precum mazărea şi morcovul, aşa că cheful francez va deschide curând Ore, chiar în Palatul Versailles, în Pavillon Dufour mai exact. O cafenea contemporană condusă de echipa lui Ducasse, care va încânta turiştii.

Copenhaga

24. Echipa din spatele noului restaurant Noma, "108", casual şi family-friendly, lucrează la un meniu à la carte.

Hong Kong

25. Chef-ul australian James Henry, cunoscut pentru celebrele restaurante Bones din Paris, creează look-ul şi senzaţia unui bistro neo-Parisian în Hong Kong, cu Belon. 

Bogota

26. The Four Seasons Hotel deschide un restaurant japonez de lux, la primul etaj. Kuru va servi carne, fructe de mare şi legume locale, bere japoneză, dar şi sake.

 

restaurante