tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStyle

Cum îşi începe dimineaţa Barack Obama. Mic-dejun de preşedinte

Cum îşi începe dimineaţa Barack Obama. Mic-dejun de preşedinte

18 ian 2017 comentarii

Barack Obama este unul dintre cei mai iubiţi preşedinti americani din toate timpurile, o persoană carismatică, un om care inspiră.

Reggie Love i-a fost asistent personal în perioada 2009 - 2011. În cartea pe care a scris-o după perioada petrecută alături de preşedintele american, "Power Forward: My Presidential Education", Reggie a vorbit şi despre rutina de dimineaţă a celui mai puternic om al planetei, notează Business Insider.

Preşedintele se trezeşte în fiecare dimineaţă cu două ore înainte de prima întâlnire programată. Barack Obama face sport zilnic, nu sare niciodată peste micul dejun şi citeşte la prima oră The New York Times. Love povesteşte că a încercat într-o zi să-l convingă să descopere ziarul şi în varianta electronică, însă fără şanse de succes. Obama a rămas mereu fidel variantei pe hârtie.

În ceea ce priveşte micul dejun, acesta varia des. În timpul campaniei, de exemplu, preşedintele mânca ouă, bacon şi toast. A renunţat însă la şuncă, după ce medicul l-a avertizat că are un colesterol cam mare. Barack Obama nu bea cafea, în schimb de pe masa de dimineaţă nu lipseau sucul de portocale, ceaiul verde şi multă apă.

mic dejun barack obama