tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStyle

Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac se redeschide. Preparatele din meniu, servite pe farfurii de gheaţă

Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac se redeschide. Preparatele din meniu, servite pe farfurii de gheaţă

1 dec 2016 comentarii

Băuturi calde sau reci în pahare cioplite din gheaţă şi meniu cu preparate speciale aranjate parţial pe farfurii de gheaţă.

În hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac vor fi amenajate 14 camere duble cu pat matrimonial, cu decor din gheaţă, notează zf.ro.
 
Oaspeţii vor dormi, în funcţie de preferinţă, în camerele inspirate de peliculele: Star Wars, The Hobbit, Ice Age, The Passion Of The Christ, Mihai Viteazul, Toate pânzele sus, Rocky III, Gladiator, King Kong, Titanic, Jaws, Harry Potter şi Dracula.
 
Lângă hotel, pentru cei care doresc mai multă intimitate, vor fi construite trei igloo-uri, după Anul Nou, în care vor prinde viaţă ştrumfi, dinozauri şi animalele junglei. Acestea se vor numi Smurf Igloo, Jungle by Ice şi Jurassic Park Igloo. Clienţii hotelului vor primei saci călduroşi de dormit, deoarece temperatura medie în Hotelul de Gheaţă este între -2 şi +2 grade Celsius.
 
Ice Bar între orele 9-21 va servi băuturi calde sau reci în pahare cioplite din gheaţă. şi de mâncare un meniu special, aranjat parţial pe farfurii de gheaţă.
 
O noapte într-o cameră dublă costă 440 lei, iar într-o cameră de tip igloo, 660 lei. Copiii între 6 şi 15 ani beneficiază de o reducere de 50%, iar copiii sub 6 ani au gratuitate. Mic-dejunul nu este inclus în preţ. Se serveşte la Cabana Bâlea Lac şi costă 30 lei/ zi.
 
Primul Hotel de Gheaţă din România, chiar şi din Sud-Estul Europei, a fost ridicat în iarna 2005-2006. Acesta a avut o formă circulară şi a fost compus din opt camere cu paturi duble. Fiind prima construcţie de acest fel din Europa de Est, succesul a venit imediat. Aproximativ 3.000 de turişti din ţară şi străinătate au vizitat inedita atracţie din vârful Carpaţilor în primul sezon.

hotel de gheaţă bâlea lac