tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStyle

În cămara lui Gwyneth Paltrow: secretele unui stil de viaţă sănătos

În cămara lui Gwyneth Paltrow: secretele unui stil de viaţă sănătos

1 feb 2017 comentarii

Actriţă, autoare de cărţi de bucate, guru în tot ce înseamnă lifestyle şi creierul din spatele Goop, Gwyneth Paltrow este una dintre cele mai admirate celebrităţi de la Hollywood, iar stilul său de viaţă a devenit un exemplu pentru tot mai multă lume.

Într-un articol pentru Goop, despre cum să-ţi reorganizezi casa şi să renunţi la lucrurile de care nu mai ai nevoie, Paltrow a făcut publice imagini cu tot ce a însemnat redecorarea interiorului locuinţei sale. Cămara a tras însă de departe atenţia tuturor. Imaculată, foarte organizată, aceasta dezvăluie multe dintre secretele stilului de viaţă sănătos, adoptat de Paltrow.

Actriţa adoră tot ce înseamnă nuci, migdale, caju, fructe uscate, precum mango, mere, fructe de pădure şi merişoare sau seminţe de floarea soarelui şi de in.

Gwyneth iubeşte fasolea la conservă. În partea de sus a cămării se regăsesc numeroase soiuri, o adevărată sursă de fibre şi proteine pentru zile întregi.

Alte câteva rafturi sunt etichetate cu snack sau chips, iar popcornul şi chipsurile din cartofi, bio, de la Kettle, sunt nelipsite.

Actriţa nu se teme de paste şi carbohidraţi: farfalle, pene, orez şi alimente fără gluten au locul lor dedicat în cămară.

Biscuiţii şi untul cu arahide de la Trader Joe se numără printre dulciurile preferate de Gwyneth, iar micii biscuiţi crocanţi se află pe raftul numit "entertain".

 

gwyneth paltrow