tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStyle

Italia, paradisul gastronomic al lumii, preferata românilor. Top 10 cele mai căutate destinaţii de sărbători

Italia, paradisul gastronomic al lumii, preferata românilor. Top 10 cele mai căutate destinaţii de sărbători

12 dec 2016 comentarii

Italia, Germania, Marea Britanie, Thailanda sau Emiratele Arabe Unite sunt destinaţiile alese de către români pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă anul acesta.

Italia, considerată de mulţi, la nivel mondial, paradisul gastronomic al lumii, a rămas în topul preferinţelor românilor, având o creştere de +66% faţă de iarna lui 2015.

Germania se află pe a doua poziţie în căutări, luând locul Spaniei de anul trecut, cu +61% mai multe căutări pentru decembrie 2016 – ianuarie 2017.

Marea Britanie se regăseşte în preferinţele românilor tot pe locul al treilea, înregistrând o creştere de +36% în căutări, potrivit momondo.ro, citat de Mediafax.

Dincolo de interesul faţă de destinaţii apropiate geografic de România, românii se îndreaptă şi iarna aceasta către Asia, în special către Thailanda şi Emiratele Arabe Unite.

În ceea ce priveşte interesul românilor pentru a petrecere sărbătorile de iarnă în ţară, acesta a crescut comparativ cu anul trecut. În plus, au luat mai mult în calcul posibilitatea de a călători cu avionul, în special pin marile oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Iaşi sau Cluj.

Marea Britanie, Germania, Danemarca – cele mai multe zboruri către România

Cei mai mulţi călători independenţi care sunt aşteptaţi să sosească în România în perioada 21 decembrie 2016 – 8 ianuarie 2017 sunt din Marea Britanie. Pe cea de-a doua poziţie, cu o creştere de +46% în căutări faţă de iarna trecută, sunt zborurile dinspre Germania, iar pe locul al treilea au fost înregistrate căutările de zbor dinspre Danemarca.

 

destinaţii vacanţe sărbători oferte turistice