tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStyle

Mâncare pentru dragoste. Gordon Ramsay, despre ce să găteşti de Ziua Îndrăgostiţilor

Mâncare pentru dragoste. Gordon Ramsay, despre ce să găteşti de Ziua Îndrăgostiţilor

9 feb 2017 comentarii

Ce să gătesc special pentru persoana iubită? O întrebare des rostită de Ziua Îndrăgostiţilor. Mâncarea este până la urmă cea mai uşoară cale de a ajunge la inima cuiva.

Ceva prea pretenţios ar putea însemna că depui prea mult efort, ceva foarte simplu ar putea arăta că nu ţi-ai dat prea mult interesul. Şi atunci care este cea mai bună variantă? Gordon Ramsay are soluţia la toate aceste dileme: pastele.

Într-un interviu pentru Reddit, cheful britanic a declarat că pastele sunt răspunsul corect atunci când vrei să găteşti pentru cineva, mai ales la prima întâlnire. Pastele reprezintă cel mai bun mod de a-ţi demonstra stilul. Şi în plus poţi crea cu ele în atâtea feluri.

Iată şi câteva sugestii: paste cu ceapă, usturoi, chili, suc proapat de lime şi crab sau paste cu pui caramelizat ori ton marinat.

Iar dacă mai ai şi o maşină de făcut paste, sigur nu vei da greş. Pastele proaspăte fac mereu o impresie bună. Nu uita ca înainte de a te apuca să găteşti să-ţi serveşti musafirul cu un pahar de vin sau şampanie. 

Iată şi alte idei de farfurii cu paste:

Paste negre cu creveţi, cimbru şi roşii

 

Tagliatelle carbonara cu pancetta şi trufe

paste ziua îndrăgostiţilor