tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStyle

Millenials dictează cel mai nou trend în moda de lux: cofetăriile şi patiseriile high-end
HOT

Millenials dictează cel mai nou trend în moda de lux: cofetăriile şi patiseriile high-end

6 iun 2016 comentarii

Dacă până acum tinerii primeau botezul în lumea modei cu un parfum, generaţia Millenials a venit cu obiceiuri noi, iar casele de modă de lux vor cu orice preţ să prindă acest "tren".

Noul trend în primăvara - vara 2016, în fashion-ul de lux? Cofetăriile şi patiseriile high-end. 
 
Şefii de la LVMH şi Prada au observat că salariile acestei generaţii se duc tot mai mult pe mâncare şi au văzut rost de profit. 
 
Recent, ambele companii s-au luptat pentru a cumpăra două cafenele istorice din oraşul simbol al modei, Milano.
 
În loc să-şi lanseze propriile restaurante, cum a făcut Ralph Lauren cu Polo Bar, sau să deschidă în franciză, vezi Rose Bakery în Dover Street Market, sau să colaboreze cu un mega chef, precum Noma şi Club Monaco, cele două branduri au ales aceste embleme istorice aflate chiar lângă buticurile lor, în apropiere de Via Monte Napoleone.
 
Cova are 199 de ani şi a intrat acum în proprietatea LVMH, care a ales să-i păstreze aceeaşi aură. Un vis împlinit. Preşedintele Louis Vuitton, Yves Carcelle, spunea: "Nu am nimic împotriva Starbucks, dar cred că ar avea mai mult sens să am lângă uşa mea o Cova".
 
De partea cealaltă, Prada se mândreşte cu proaspăt achiziţionata Pasticceria Marchesi, construită în 1824, care a şi primit ceva din aerul Miuccia Prada.
 
 
 
 
 

fashion modă bakeries