tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStyle

Sunt printre cele mai frumoase femei din lume. Cum arată mic dejunul unui

Sunt printre cele mai frumoase femei din lume. Cum arată mic dejunul unui "înger" de la Victoria Secret

27 mar 2017 comentarii

Sunt unele dintre cele mai dorite, admirate şi frumoase femei din lume. Cine nu a auzit de "îngerii" de la Victoria Secret? Show-urile lor sunt printre cele mai aşteptate. Poate v-aţi întrebat însă care sunt secretele pentru un look de invidiat. Dieta este unul dintre ele,

Ce mănâncă un model Victoria Secret pentru a se menţine în formă maximă?

Adriana Lima îşi începe fiecare dimineaţă cu o cafea pe care o pregăteşte numai ea. Reţeta de la care nu se abate conţine două shoturi de espresso, lapte brazilian Nido şi miere. Pentru un mic dejun energizant, Adriana Lima continuă cu fructe şi albuşuri de ou.

"Consistenţa este foarte importantă când vine vorba de mâncare", spune brazilianca Adriana Lima. "Mănânc şase mese pe zi şi fac sport şase zile pe săptămână, cel mai mult box", adaugă ea.

Elsa Hosk nu spune nu dimineaţa croissantelor cu migdale, cafelei şi laptelui cu gheaţă.

Jasmine Tookes şi Josephine Skriver nu sunt stresate de posibilitatea unor kilograme în plus, aşa cu nu refuză un burritos sau ouă cu bacon, cârnaţi ori avocado. 

La rândul ei, Martha Hunt merge pe variante complet diferite: smoothie, banane, unt de arahide, spanac şi afine. Pentru  masă musculară şi tonifiere, adoptă formula ouă şi carne, nu salate. La prânz şi cină, Hunt preferă somonul cu dovleac sau alte legume.

Rachel Hilbert

Filosofia lui Hilbert: Nu consum aceeaşi mâncare, pentru că mă plictisesc. De la mic dejun, nu-i lipsesc două ouă tari, cu jumătate de avocado. Prânzul înseamnă pui la grătar, avocado, salată cu ulei şi lămâie, iar cina, peşte şi legume: spanac, ciuperci, morcovi sau sparanghel.

Bridget Malcom este vegetariană, nu consumă alcool şi nici zahăr. Regula de bază: nu mânca până te saturi şi neapărat lasă să treacă 12 ore între mic dejun şi cină. Nu-i lipsesc în nicio zi migdalele din meniu. Cafea este neagră, iar smoothie-ul pe care-l consumă conţine lapte de migdale, gheaţă, banane, kale şi spanac. Legume la grătar sau broccoli, ardei, morcovi şi kale cu ulei de măsline, ghimbir şi sos soia fără gluten, toate reprezintă un prânz delicios pentru Bridget.

Foto: Hepta

 

 

victoria secret mic dejun