tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStyle

Transformarea revoluţionară a unei aeronave. Călătorie la superlativ către cele mai exotice destinaţii

Transformarea revoluţionară a unei aeronave. Călătorie la superlativ către cele mai exotice destinaţii

27 sep 2016 comentarii

Meniuri de stele Michelin, la înălţime, în drum spre cele mai exotice destinaţii.

La bordul aeronavei private Boeing 777-200LR pot urca 84 de persoane care vor fi tratate într-un stil unic ce va face clasa I să pălească în faţa luxului oferit de renumita şi mult premiata companie Crystal Cruises, în cadrul tururilor de 14, 21 şi 28 de zile. 

Boeing-ul 777-200LR a fost transformat complet pentru a se ridica la înălţimea standardelor excepţionale impuse de Crystal. Este cel mai mare şi cel mai nou din rândul avioanelor private. 

Scaune rabatabile, spaţiu pentru conversaţii, plasme uriaşe, valeţi şi portari. Oaspeţii se vor bucura de confortul unui apartament de lux, de tot felul de facilităţi tehnologice, care includ căşti ce anulează zgomotul din jur, ipad-uri Apple, WiFi, o bibliotecă muzicală şi programe TV la cerere. De asemenea, vor găsi paturi cu confort ergonomic, băi încăpătoare, un social lounge cu stand-up bar, două divane şi un salon pentru o cină de şase persoane. 

Meniurile de stele Michelin vor fi pregătite de un chef experimentat şi premiat, iar lista de vinuri va fi, evident, una premium.

Primii pasageri se vor putea îmbarca în 2017. 

CEO-ul Crystal, Edie Rodriguez, spune că aeronova şi toate facilităţile de care dispune reprezintă "un pas revoluţionar în industria turismului de lux." 

Foto credit: Hepta

 

crystal cruises boeing michelin destinaţii turistice