tap to open sidebar
tap to close sidebar

GuStyle

Verde crud în meniu. Cu ce ingrediente te bucuri de culoarea anului 2017

Verde crud în meniu. Cu ce ingrediente te bucuri de culoarea anului 2017

13 dec 2016 comentarii

Pantone a anunţat luna aceasta culoarea anului 2017. Holistică, vie, armonioasă, nuanţa verdelui crud, "greenery", este asociată cu puterea plantelor, cu natura, cu primăvara şi inovaţia.

Verde este ceea ce toţi nutriţioniştii ne îndeamnă să mâncăm, o dietă bazată pe cât mai multe legume şi fructe.

De asemenea, verdele crud este tot mai mult promovat de către designeri în industria culinară şi a ospitalităţii, pentru a transmite prospeţimea şi sănătatea.

În galeria foto de mai jos am ales câteva ingrediente în ton cu verdele anului 2017:

Iată şi o reţetă proaspătă pentru cina de diseară: broccoli cu paste şi pecorino

Nu îţi va lua mult timp să o prepari şi este foarte gustoasă. Ai nevoie de ulei de măsline, broccoli, paste (sub ce formă doreşti), usturoi, pecorino, mascarpone, sare şi piper.

Pune pastele la fiert, iar cu cinci minute înainte de a da în clocot, adaugă şi broccoli. Într-un wok, adaugă ulei de măsline, şi căleşte usturoiul până ce prinde culoarea aurie. Adaugă pastele şi broccoli când sunt gata, apoi pecorino, mascarpone, sare şi piper după gust.

 

pantone culoarea anului 2017