tap to open sidebar
tap to close sidebar

Învață Gustul

6 restaurante din Paris cu o stea Michelin unde mănânci cu mai puţin de 40 de euro

6 restaurante din Paris cu o stea Michelin unde mănânci cu mai puţin de 40 de euro

8 mar 2018 comentarii Autor: Cristina Călin

În Paris sunt 115 restaurante care au stele Michelin. 10 dintre ele au 3 stele, iar 16 două. Chiar şi cele cu o stea le oferă clienţilor o experienţă culinară unică şi, dacă ajungeţi în oraş, ar trebui să vă faceţi o rezervare. Unele dintre ele pot fi chiar accesibile, ţinând cont de ceea e oferă.

MONTÉE

Restaurantul Montée are o stea Michelin începând de acest an. Aici puteţi mânca cu doar 32 de euro un platou asortat care văoferă posibilitatea de a gusta câte puţin din fiecare preparat din meniu.

LA FOURCHETTE DU PRINTEMPS

La fourchette du printemps este un bistro contemporan. Are o singură stea Michelin, iar chef Nicolas Mouton reuşeşte să ţină preparatele un preţ accesibil: un meniu de 3 feluri la 32 de euro.

LA TABLE D’ EUGÈNE

Un meniu cu 3 feluri la acest restaurant cu o stea Michelin din arondismentul 18 condus de Éric Fréchon costă 35 de euro.

AUGUSTE

Meniul de la restaurantul August te-ar putea duce cu gândul la nişte preţuri foarte mari, mai ales că are şi o stea Michelin. Pe lângă preparatele clasice franţuzeşti puteţi alege şi fructe de mare. Un meniu cu 3 feluri costă 37de euro.

PERTINENCE

Cei doi bucătari, Ryu şi Kwen, s-au pregătit cu Alain Ducasse şi  Yannick Alléno şi acum aplică tehnici japoneze preparatelor franţuzeşti. Puteţi să alegeţi un meniu cu doar 38 de euro.

BENOIT

Restaurantul Benoit este proprietatea lui Alain Ducasse şi a fost înfinţat în 1912 fiind unul dintre cele mai vechi localuri din Paris. Un meniu costă 39 de euro şi constă în 3 feluri de mâncare.

 

 

michelin paris restaurante