tap to open sidebar
tap to close sidebar

Învață Gustul

Ce torturi de nuntă sunt la modă în 2018

Ce torturi de nuntă sunt la modă în 2018

28 feb 2018 comentarii Autor: Cristina Călin

Tortul de nuntă este cel care încununează o petrecerea de început a vieţii în doi. Este unul dintre piesele centrale ale nunţii pentru care mirii trebuie să facă o mulţime de degustări până găsesc varianta corectă.

Ca orice element al nunţii, şi tortul este supus capriciilor modei, aşa că nu doar compoziţia contează. Designul este atât de important, încât există marile cofetării angajează artişti plastici pentru a concepe modele unicat.

Potrivit Pinterest anul 2018 le cere mirilor să aleagă modele simple, acesta fiind trendul. Iată care sunt liniile directoare ale torturilor de nuntă de anul acesta.

Torturi cu smochine

Potrivit Pinterest anul trecut căutările după tort cu smochine au crescut cu 575 procente. Smochinele sunt potrivite pentru decoruri elegante şi sofisticate, mai ales când sunt tăiate în două. Dau senzaţia de operă de artă renascentistă.

Smochinele au şi un gust foarte bun, dar şi o textură unică. Se potrivesc foarte bine cu nuci, scorţişoară, nucşoară sau cuişoare.

Decoruri metalice

Căutările după decoruri metalice pentru torturi de nuntă au crescut în 2017 cu 476 procente. Torturile cu decoruri de frunze din argint sau aur comestibil sau chiar îmbrăcate cu totul în culori metalice sunt elegante şi dau o notă aparte evenimentului.

Glazură albă

Glazură albă, deşi este în continuare căutată, este folosită doar pentru decoruri minimaliste şi elegante. Torturile îmbrăcate cu totul în glazură albă nu mai sunt potrivite în 2018, conform Pinterest.

 
torturi de nuntă