tap to open sidebar
tap to close sidebar

Învață Gustul

Cum aduci rapid untul la temperatura camerei

Cum aduci rapid untul la temperatura camerei

20 sep 2016 comentarii

Sezonul delicateţurilor de toamnă preparate la cuptor a început, iar untul este prezent în multe reţete. Dar ce trebuie să faci dacă ai uitat să-l aduci la temperatura camerei?

Există un truc rapid prin care poţi face untul să se topească uşor.

Toarnă apă fierbinte într-un pahar şi lasă-l un minunt să se încălzească. Apoi aruncă apa şi usucă rapid paharul cu un şervet. Foloseşte o mănuşă de bucătărie pentru a-ţi proteja mâinile. Aşază-l imediat deasupra bucăţii de unt şi menţine-l acolo până când obţii consistenţa dorită.

În cazul în care ai pregătit un tort, îţi mai prezentăm un truc folositor: cum se taie corect, matematic, o prăjitură: 

unt