tap to open sidebar
tap to close sidebar

Învață Gustul

Cum faci cele mai gustoase ouă jumări. Secretele chefilor
HOT

Cum faci cele mai gustoase ouă jumări. Secretele chefilor

28 ian 2017 comentarii

Toată lumea se pricepe cumva să facă ouă jumări. E cea mai simplă reţetă, spun cei mai mulţi. Şi totuşi nu e chiar aşa. Sunt câteva secrete care te vor ajuta să atingi perfecţiunea. Noroc cu bucătarii profesionişti.

Să amestec într-un bol sau într-o tigaie, să adaug lactate sau nu? Trucurile mici fac diferenţele mari. Şi vei vrea garantat să schimbi metoda, după ce vei afla ceva tipsuri de la experţi.

Iată câteva dintre cele mai tari reţete de papară sau ouă jumări.

Alton Brown

Încălzeşte farfuria înainte, ca să menţină apoi ouăle calde. Atenţie, un ou despre care spui cât încă e în tigaie că e bine prăjit va fi un eşec în farfurie.

Gordon Ramsay

Metoda lui Ramsay dă peste cap toate regulile. Secretul stă în bătutul ouălor în tigaie, cu unt, smântână şi în alternanţa fierbinte-uşor răcit.

Jamie Oliver

Britanicul vine cu trei variante: metoda englezească, franţuzească şi americană

Heston Blumenthal

Cele mai frumoase şi cremoase, la bain marie

Curtis Stone

Simpaticul chef se laudă cu cele mai pufoase şi frumoase ouă jumări.

reţete ouă jumări reţete papară omletă