tap to open sidebar
tap to close sidebar

Învață Gustul

Cum să scapi de mirosurile neplăcute din casă, după ce ai gătit
FRESH

Cum să scapi de mirosurile neplăcute din casă, după ce ai gătit

8 mar 2016 comentarii

Un truc de două - trei minute şi toate mirosurile neplăcute din bucătărie dispar!

Ştim: îţi place să găteşti! Ceea ce îţi place mai puţin sunt mirosurile cu care rămâi în casă după ce ai gătit. Nu te impacienta: nu există probleme, ci doar situaţii. Care se pot rezolva!

În primul rând, scorţişoara este ingredientul minune care nu trebuie să-ţi lipsească din casă niciodată. Poate face mult mai multe decât să dea o aromă deosebită orezului cu lapte ori compotului de mere.

Dacă ai fript peşte sau tocmai ai aruncat varza din butoi, rezultatele la capitolul miros pot fi nedorite, mai ales dacă ai o bucătărie mică.

Pentru a le îndepărta, apelează la sertarul cu .... condimente. Este simplu apoi: fierbi câteva batoane de scorţişoară pentru câteva minute, după care laşi focul mai mic pentru ca aroma să se împrăştie în toată casa. Când simţi că ai scăpat de mirosul nedorit, închide aragazul.

Este un truc simplu, dar care face minuni!

Şi un bonus pentru tine: poţi preveni mirosul urât din coşul de gunoi, aruncând resturi de lumânări parfumate in el. Atenţie însă: nu le aprinde! :)

 
 
scorţişoară