tap to open sidebar
tap to close sidebar

Rețete Yummy

8 idei de mic dejun anti-mahmureală
FRESH

8 idei de mic dejun anti-mahmureală

10 ian 2017 comentarii

De la ouă fierte până la sucuri naturale şi sushi, unii dintre cei mai cunoscuţi bucătari britanici au împărtăşit secretele lor şi recomandările culinare pentru a avea o dimineaţă perfectă după o petrecere nebună.

Lorraine Pascale - Matcha, Maca şi proteine

Cura ideală anti-mahmureală recomandată de Pascale constă înt-un amestec de ceai verde Matcha, pudră Maca şi pudră proteică. Mă trezeşte de fiecare dată şi este remediul perfect contra mahmurelii, spune Lorraine, potrivit The Independent.

Adam Simmonds - Smoothie sau toast cu ouă fierte şi avocado

Un suc verde proaspăt din apă de cocos, mere, spanac, struguri, castravete şi kiwi este soluţia câştigătoare în opinia acestuia. Sau dacă simţi nevoia de ceva mai consistent, poţi pregăti ouă fierte pe pâine prăjită cu avocado zdrobit şi seminţe de in, floarea soarelui sau chia. Ambele variante sunt un plus de energie şi vitamine.

Sophie Michell - Huevos rancheros

Acest mic dejun mexican constă în ouă prăjite cu ceapă, chilli, coriandru şi roşii, la care adaugi puţină brânză feta, avocado, lime şi o tortilla în care să împachetezi toate aceste bunătăţuri. Alături de un pahar de Bloody Mary.

Joe Wicks - Clătite cu multe proteine

Wicks merge pe varianta sport de dimineaţă, chiar dacă pare de neconceput, şi un mic dejun bogat în proteine care în asemenea situaţii înseamnă clătite proteice (zer, lapte şi ouă) la care poţi adăuga fructe, iaurt sau nuci.

Tom Cenci - Sushi

O abodare mai ciudată pentru un mic dejun, dar Cenci garantează că sushi funcţionează.

Ben Ebbrell - Mic dejun englezesc

Ebbrell spune că după o noapte de mhmureală poţi experimenta două stări: ori îţi este foarte foame ori nu vrei să auzi de mâncare şi preferi ceva uşor. În primul caz, britanicul merge pe varianta mic dejung clasic englezesc: fasole, pâine prăjită, cârnaţi şi ouă. Pentru o abordare mai simplă, poţi alege să prepari un amestec la blender care constă înt-o banană, nuci pecan, miere şi lapte.

Harneet Baweja: Orez

Orez, ceapă, roşii, ghimbir şi un ou prăjit.

Anna Hansen - Ouă şi spanac

Ouă fierte şi spanac cu unt.

 

 

 

mic dejun remedii mahmureală