ART

O reţetă plină de culoare şi savoare!
8 ardei grasi verzi (verzi, galbeni şi roşii)
3 ceşti orez fiert
2 ceşsti fasole neagră uscată, fiartă
1 ceaşcă porumb fiert
1 ceapă tocată
1 ceaşcă nuci
2 ardei iuţi tocaţi
1 ceaşcă parmezan ras
sare, piper
Spală ardeii graşi şi scoate cotoarele şi seminţele. Lasă-i 5 minute în apă clocotită, apoi presară în interior sare si piper. Într-un vas mare, amesteca orezul, fasolea, porumbul, nucile, ardeiul iute maruntit si sarea. Cu această compoziţie umple ardeii, apoi aşază-i într-o tavă şi lasă-i la cuptor, la 180 grade Celsius, în jur de 20 minute. Scoate tava, presară parmezanul peste ardei şi mai lasa-i încă 5 minute la cuptor.
Poftă bună, gustartienilor!