tap to open sidebar
tap to close sidebar

Rețete Yummy

Biscotti cu migdale
SWEET

Biscotti cu migdale

23 feb 2017 comentarii

Biscotti sau cantuccini sunt biscuiţii delicioşi, cu migdale, originari din Prato. Se coc de două ori, sunt crocanţi şi se servesc cu vin Santo.

Ingrediente:

400 g faină

50 g unt

200 g zahăr

1 pliculeţ praf de copt

3 ouă

200 g migdale

coaja rasă de la 2 portocale

Preparare:

Timp de preparare: Timp de gătit:

Se bat ouăle cu zahărul, apoi se adăugă untul adus la temperatura camerei, faină, praf de copt, coaja de portocale şi migdalele. Aluatul format se împarte în două şi se formează două rulouri din el, pe care le aşezi pe hârtie de copt în tavă. Se coc la180 de grade Celsius, timp de 30 minute. Când sunt gata, scoate tava din cuptor şi lăsă să se răceasă, după care taie rulourile în felii de 1-1,5 cm şi mai lasă la cuptor, la foc mic, cam 5 minute.

Să aveţi poftă, gustartienilor!

biscotti