ART

O reţetă marca Jamie Oliver, foarte uşor de făcut, ideală pentru o cină rapidă. Aveţi nevoie doar de câteva ingrediente pentru un preparat desăvârşit.
250 grame brânză feta
500 grame roşii de diferite mărimi
150 grame măsline kalamata
200 grame pâine
câteva frunze de busuioc proaspăt
ulei de măsline
Preîncălziţi cuptorul al 180 C. Într-un vas fărâmiţaţi brânza feta în bucăţi mai mari, tăiaţi roşiile cam de aceeaşi dimensiune şi adăugaţi-le peste brânză.
Adăugaţi pâinea tăiată bucăţele şi măslinele întregi peste brânză şi roşii. La final, stropiţi amestecul cu ulei de măsline.
Asezonaţi după bunul plac şi băgaţi vasul la cuptor pentru 30 de minute sau până când roşiile devin moi iar brânza s-a rumenit pe margini.
Înainte de servire adăugaţi frunze proaspete de busuioc.