tap to open sidebar
tap to close sidebar

Rețete Yummy

Brioşe cu morcovi şi portocală

Brioşe cu morcovi şi portocală

7 iul 2017 comentarii

Aceste brioşe sunt uşor de făcut, ideale pentru o gustare sau un mic dejun!

Ingrediente:

175 grame zahăr brun

2 ouă

150 ml ulei

175 grame făină

3 linguriţe praf de copt

2 linguriţe scorţişoară

coaja rasă de la o portocală

200 grame morcovi raşi

Preparare:

Timp de preparare: Timp de gătit:

Preîncălziţi cuptorul la 170 grade Celsius şi pregătiţi tava pentru brioşe.

Într-un bol, amestecaţi zahărul, ouăle şi uleiul pentru câteva minute. Adăugaţi făina, praful de copt, scorţişoara, urmate de coaja de portocală şi morcovul ras. Pentru un plus de aromă, puteţi adăuga şi puţină coajă de lămâie sau puţin suc de portocale.

 

Distribuiţi aluatul în forme şi puneţi tava în cuptor timp de 20-25 de minute. Lăsaţi-le la răcit înainte de a le servi.

Poftă bună, gustartienilor!

briose cu morcovi